Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már meg veled, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már meg veled, hogy nagyon megtetszett a munkatársad?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanokra gondolok, akiknek van párjuk. Mi lett a vége?
2016. jan. 18. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen. Azóta a férjem :)

Nekem volt pasim,ő szabad volt. Rengeteget beszélgettünk,beleszerettem. Az első hivatalos randi előtt szakítottam az akkori pasimmal,jóideje nem volt köztünk semmi rendben.

Nagy szerelem lett,azóta is az. Nem volt gond hogy 24 órát együtt voltunk. Sajnos nem dolgozunk együtt egy ideje,hiányzik.

30 N

2016. jan. 18. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy főnökbe sikerült kicsit beleszeretni.

Azért volt érdekes, mert mindketten nők vagyunk.

De mivel tudtam, hogy hetero nem mondtam el soha.

Rossz volt minden nap látni és nem elmondani mit érzek.

Már nem dolgozom ott.

2016. jan. 18. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy még nem, hogy éppen kapcsolatban voltam, de mostanában épp szemtanúja vagyok egy ilyen folyamatnak. Azt nem tudom, hogy az érintettek rájöttek-e már, de kifelé látszik az a plusz. Az egyikükről biztosan tudom, hogy van éppen kapcsolata néhány éve, bár azt is tudom, hogy az a lángolás már egy ideje nincs meg köztük, és most ezzel a kollégával izzik körülöttük a levegő.
2016. jan. 18. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, most épp ez a helyzet. Nekem van párom, neki nincs semmi komoly. Már vagy fél éve húzódik ez a dolog köztünk, de nem valószínű, hogy lesz belőle bármi is. De azt se tudom mikor lesz ennek vége, talán ha lesz neki barátnője... rengeteget beszélgetünk, volt, hogy munkán kívül is találkoztunk.
2016. jan. 18. 22:01
 5/6 Noblesse Oblige ***** válasza:

Kedveltem és vonzódtam is hozzá. Azt nem tudom, hogy ezen túl bele is szerettem-e volna. Tetejében közvetlen mellettem ült, minden áldott nap.

Igyekeztem megtartani a baráti viszonyt. A kapcsolatommal minden rendben volt, úgyhogy nem igazán az elégedetlenség volt a mozgató.

Mivel szerettem a párom, nem léptem semerre. A kollégának sem mondtam vagy mutattam ki a vonzalmam. (amúgy akkor nem volt kapcsolatban)

Nem nagy történet. Végeztünk a közös munkával és elkerültünk egymás mellől.

2016. jan. 18. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően hajlamos vagyok arra, hogy ha valaki kedves és normális velem, segítőkész, akkor egy picit elkezdek rajongani érte, mint egy tini:D

Megesett ez az egyik munkatársammal is. Neki is van párja, nekem is van. Simán lecsengett a dolog pár hét után, de sejtettem, hogy ez lesz, szóval nem is aggódtam miatta:)

Néha kellenek ilyen kis fellángolások, de ezek nem komolyak. Szeretem a barátom, és hosszú távon vele tudom elképzelni az életem.

2016. jan. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!