Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le fogok bukni?! De nem akarok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fogok bukni?! De nem akarok!

Figyelt kérdés
A volt pasimat meg akartam szivatni mert nagyon durván szakított velem. Ez már meg is volt mert felvettem 1 kamu msnre.Pár napig minden jó volt csak aztán elkezdte mondani h ez az egész nagyon furcsa olyan mintha én a volt bnője lennék de nagyon célzott arra h lebuktam./mindent mondott amit ilyenkor lehet h kamu msn, kamu képek, kamu myvip/ aztán vhogy kimagyaráztam h ezt miért gondolja azt h én vok az a csaj. De nem hinném h bevette. Abba akarom hagyni az egészet mielőtt lebuknék mert annak komoly következményei lennének:s Lécci adjatok tanácsot hogyan lépjek ki így az életéből h mégse legyen feltünő h ilyen hamar leráztam mármint a kamu csaj.
2010. máj. 10. 22:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem már most lebuktál, béna voltál, kispályás. ha már mindenképpen meg akartad szívatni, akkor leleményesebbnek kellett volna lenned 1000x. szerintem amúgy a srác tojik erre, nem lesz belőle semmi károd, max szánakozik rajtad egyet, bár ez épp elég.
2010. máj. 11. 00:01
 12/19 anonim ***** válasza:

HA életedben a sikert A-nak vesszük, akkor : A = x+y+z.

x a munka, y a játék, z pedig az hogy befogod a szád.

szerinted? :D

2010. máj. 11. 00:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Aki másnak vermet ás....

Ám megérdemled, hogy lebukj! Csak gratulálni tudok...

2010. máj. 11. 08:00
 14/19 anonim ***** válasza:

kezdj el duzzognni,hogy megsértett ezzel,meg még mindig az exbarátnőt szereti,ha ezt hozta szóba,és téged ilyen pasi nem is érdekel,és letiltod

myvipet ne töröld,az feltűnne

2010. máj. 11. 08:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Mint ahogy írtad, szinte egyértelmű, hogy nem vette be. Már megtörtént a lebukás, innentől jön az a rész, hogy szégyelled magad és nem mész a közelébe és még évek után is úgy fogsz erre a dologra visszaemlékezni, hogy "de gááááz". :)
2010. máj. 12. 15:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Gondolom,a te nevedben kültél magadnak vip-en meghívót,és van kb 20 ismerősöd... Tipikus...ezt már megszívtad,halj meg :D
2010. máj. 12. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Mond azt,h kiköltözöl külföldre:)ennyi.
2010. máj. 12. 15:44
 18/19 anonim válasza:

Kamu sztorival lépj ki. Mondd hogy bepasiztál és keveset vagy gép előtt, tiltsd le, néha beszélj még vele, aztán egyáltalán ne.

Vagy mondd hogy a pasid egyáltalán nem szeretné ha más pasikkal beszélj.

Én is így léptem ki annó egy ugyanilyen helyzetből. Bár én nem buktattam le magam, mert arra nagyon kell figyelni, meg úgy hoztam össze, hogy a sráccal a rendes címemmel is beszéltem egyidőben, így nem gyanakodott. Sőt voltam hogy konferenciabeszélgetést is csináltunk "hárman". Profin kell ezt csinálni, hogy gyanún felül állj.

2010. máj. 12. 15:53
 19/19 anonim ***** válasza:
halj meg
2010. máj. 16. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!