Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le fogok bukni?! De nem akarok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fogok bukni?! De nem akarok!

Figyelt kérdés
A volt pasimat meg akartam szivatni mert nagyon durván szakított velem. Ez már meg is volt mert felvettem 1 kamu msnre.Pár napig minden jó volt csak aztán elkezdte mondani h ez az egész nagyon furcsa olyan mintha én a volt bnője lennék de nagyon célzott arra h lebuktam./mindent mondott amit ilyenkor lehet h kamu msn, kamu képek, kamu myvip/ aztán vhogy kimagyaráztam h ezt miért gondolja azt h én vok az a csaj. De nem hinném h bevette. Abba akarom hagyni az egészet mielőtt lebuknék mert annak komoly következményei lennének:s Lécci adjatok tanácsot hogyan lépjek ki így az életéből h mégse legyen feltünő h ilyen hamar leráztam mármint a kamu csaj.
2010. máj. 10. 22:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%
Halj meg.
2010. máj. 10. 22:37
 2/19 anonim ***** válasza:
38%
szerintemis halj meg, lépj be úgy msnre mintha vmelyik rokona lennél és mond el neki hogy felöklelt téged egy rózsaszín unikornis.
2010. máj. 10. 22:38
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

egy darabig szerintem még beszélgess vele, de ne úgy mint eddig legyél kicsit bunkó.. és pár 7 után mond meg neki hogy nem akarsz tőle semmit vagy egyszerűen tiltsd le.

jah mikor fent vagy a kamu msnen akkor legyél fent a rendes msn en is. így nem lesz feltűnő.

2010. máj. 10. 22:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
hát csak simán mond neki hogy hallottad milyen bunkó f@szkalap és tilzsd le bár a myvipet meg az iwiw-et vagy nem tom mid van azt ne töröld mert az tuti lebukás.... de a letiltás az jó és még lese buksz ;)
2010. máj. 10. 22:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

mondd neki h mész és tiltsd emg töröld.

És annyi...nemkell vele többet foglalkozni:D

2010. máj. 10. 22:40
 6/19 anonim ***** válasza:
37%

Gratulálok, már te se vagy különb nála! Durva szakításra így válaszolni nagyon érett viselkedés, nagyon szerethetted... Én akit szeretek, sose tudnám bántani, akkor se, ha ő megtette velem.

Hogy lépjél ki belőle? Mondd azt neki, hogy nagyon bánt, hogy nem hisz neked, mert nagyon bejön neked és szerettél volna vele összejönni, de emiatt akkorát csalódtál benne, hogy már nem érdekel téged, sem mint pasi, sem mint esetleges haver.

2010. máj. 10. 22:41
 7/19 anonim ***** válasza:

az egy dolog hogy őszemét voolt veled deha valaki vissza tuja szivatni a másikat akkor tuti h nem szerette ha már célozgatott nyilván levágta hogy a volt barátnője vagy.

ne írj rá és ennyi

2010. máj. 10. 22:47
 8/19 anonim ***** válasza:
25%

Hát beszarok! :D Egyes embereknek mekkora problémái vannak :D

Amúgy töröld a myvipet a képeket msn tiltsd le és kész.

2010. máj. 10. 22:53
 9/19 anonim ***** válasza:
19%
A kérdező a hülye.
2010. máj. 10. 23:11
 10/19 anonim ***** válasza:
Nehéz ilyenkor korrigálni mert gyakorlatilag már le is buktál.Esetleg duzzoghatsz hogy vagy leáll ezzel az üldözési mániával(ami egyébként nem is az:-)) vagy vége az msn-ezésnek.Ha leáll a gyanakvással akkor rövidesen te is leállhatsz csakúgy alapon az egésszel
2010. máj. 10. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!