Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elengeditek mindenhova a parotokat?
Persze. Főleg mivel imád utazni, gyakran megy is és én sokszor nem tudok vele tartani, mert nincs rá vagy időm vagy pénzem. Magyarországot már teljesen bejárta.
Meg miattam ne hanyagolja el a haverjait sem, mindig feltöltődik utána, ahogy én is a barátnőm után. Fú szörnyű lenne ha folyton egymás nyakán lógnánk. Általában tudjuk a másikról hogy hova megy miért, de azt se mindig. Megvan a bizalom. :)
Elengedni? Mi vagyok én, az anyja? :D
Felnőtt emberek vagyunk, oda megyünk, ahová akarunk - nem is lennénk együtt, ha korlátozni akarnánk egymást, egyikünk sem tűri el. Természetesen szólunk a másiknak, de nem kérünk engedélyt, még csak azt kéne. A férjem jövő héten például elutazik külföldre egy 3 napos fesztiválra két haverjával, én pedig az azutáni héten megyek néhány barátnőmmel Portugáliába pár napra. Bízunk egymásban, szóval az ilyesmiből soha nem volt gond, most épp nem is jutott eszünkbe egymással tartani - én nem szeretem azokat a zenekarokat, amik fellépnek azon a fesztiválon, ő pedig nem tud 2 egymást követő héten szabit kivenni.
"Az ilyen kommentek nem érdekelnek hogy nincs ilyen hogy elengedés meg stb" - Pedig bizony ez így van, normális embereknél nincs olyan, hogy elengedés, akár tetszik, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!