Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek meg azért hogy 1 hónapig Selena Gomez-nél lakhassatok és mindenhova elkísérhessétek őt?
Elsősorban Selenatoroknak (selena rajongóknak) szól a kérdés.
és vmi konkrétat írjatok pls. ne a szokásos bármit,akármit. :)
előre is kössz a válaszokat.
asszem nem értitek a kérdést mert az a kérdés hogy te mit tennél azért hogy..... és nem az hogy ő mit tenne azért.
szal aki csak ilyen értelmetlen fa****gokat tud írni az takarodjon innen.
Hát, szerintem ő is ugyanolyan nő, mint a többi. Bár szerintem szép... SZeretem hogy olyan csókolni való a szája.
Így ezért semmit se, sőt, ő szokott fizetni a testőreinek érte.
De ha a pasija lehetnék, akkor szeretném(már ha megérdemli), nem csalnám meg, őszinte lennék vele,
És arra törekednék hogy boldog legyen velem.
Bár ehhez nem kell hírességnek lennie egy nőnek. Ha nekem megfelelő nőt találnék, akkor bármennyire nem híres, ugyanezt adnám neki.
Lány vagyok.
Ha bemutatna más hírességeknek is, meg járhatnék vele VIP partikra, akkor kb tényleg mindent megtennék. :D De hogy valami konkrétat is mondjak... mondjuk lennék a "cselédje".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!