Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elengeditek mindenhova a parotokat?
Nálunk nincs ilyen Nem tinik vagyunk akik engedélyt kérnek a szüleiktől, hogy elmehessenek valahová. Egy párkapcsolat nem az ovi, nem az általános és nem a gimi.
Nem a tulajdonom, oda megy ahová akar, és fordítva. Az a kapcsolat egy kalap szart se ér ahol ilyen kérdés felmerül.
Aki nem tudja a helyén kezelni a kedvese egyéni dolgait, az nem alkalmas párkapcsolatra, mert éretlen hozzá. Ennyi.
Legközelebb írd oda, hogy börtönőrök válaszát várod, így kicsit félreérthető. De próbálok válaszolni: Azt hiszem, csak indokolt esetben van kimenő (pl kiskorú gyermek), egyébként nem hagyhatják el az intézmény területét.
Talán egy jogi fórumon több sikerrel jársz.
Azért az túlzás, hogy "elengedem". Szól előre, hogy mittudomén, péntek estére beszélgettek a haverokkal egy sörözésről, nekem volt-e valami tervem aznapra. Ha halaszthatatlan programot találtam ki (pl színház, amire már megvettem a jegyet), akkor egyeztet a barátokkal, hogy péntek helyett mondjuk szombaton találkozzanak. Ha nem volt ilyen jellegű program kitalálva, akkor csak egyeztetünk, hogy ne is legyen, és jó szívvel elmegy. Nem tudom, ezen miért kellene stresszelni. Mondjuk ehhez hozzátartozik az is, hogy jól ismerem a barátait, és egyébként is az esetek 99%-ban én is megyek ezekre az összejövetelekre, a maradék 1% meg igazán nem fáj. Én is nyugodtan megyek barátnőzni amikor csak kedvem tartja, egy szava nincs ellene.
Nem is értem az ilyen kérdéseket. Nálatok a párkapcsolat valamiféle börtönnel egyenlő???
Az exem a pincébe nem engedett egyedül soha, mert hogy megesz vagy a puttya róka, vagy a gumi róka....
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!