Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újra 20 évesek lennétek (és egyetemisták), szinglik lennétek és buliznátok, vagy inkább kapcsolat? És miért?
Végig buliztam az egyetemi éveket, nagyon jó emlékeim vannak abból az időszakból és semmire nem cserélném el. Ha a mostani fejemmel lehetnék 20 éves akkor is ezt csinálnám, talán még durvábban....semmit nem bántam meg.
40F
Jobban ráfeküdnék az álmaimra, nyelvet is tanulnék, hogy ne közalkalmazottként dolgozzak négy órában... Diplomával!
A kérdésre válaszolva, talán többet buliznék, az nekem nagyjából kimaradt. De ha 23 évesen újra találkoznék azzal a férfivel akivel csak egy nap adatott meg (semmi szex nem volt csak csók), akkor nem lennék olyan nyúl, sokkal bátrabb lennék, és legalább a számát elkérném...
Egyik se, engem nem ez motivált a diplomázásban.
Ha elvégeznék még egy képzést akkor se ezt tenném.
Anno is csak pár ilyen "buliba" mentem el, de oda is rángattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!