Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha újra 20 évesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha újra 20 évesek lennétek (és egyetemisták), szinglik lennétek és buliznátok, vagy inkább kapcsolat? És miért?

Figyelt kérdés
Csak őszintén :)

2017. márc. 14. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Végig buliztam az egyetemi éveket, nagyon jó emlékeim vannak abból az időszakból és semmire nem cserélném el. Ha a mostani fejemmel lehetnék 20 éves akkor is ezt csinálnám, talán még durvábban....semmit nem bántam meg.

40F

2017. márc. 14. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Jobban ráfeküdnék az álmaimra, nyelvet is tanulnék, hogy ne közalkalmazottként dolgozzak négy órában... Diplomával!

A kérdésre válaszolva, talán többet buliznék, az nekem nagyjából kimaradt. De ha 23 évesen újra találkoznék azzal a férfivel akivel csak egy nap adatott meg (semmi szex nem volt csak csók), akkor nem lennék olyan nyúl, sokkal bátrabb lennék, és legalább a számát elkérném...

2017. márc. 14. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Inkább szingli lennék és buliznék- 21 éves koromig, mert akkor találkoztam a férjemmel. Az előtte levő kapcsolataim feleslegesek voltak és értelmetlenek, azokat nem bánnám, ha nem éltem volna meg, szóval ha teljesülne a feltétel, hogy a végeredmény ugyanaz lenne (a házasság), akkor inkább buliznék. Sajnálom, hogy a bulis, szabad, laza egyetemista élet kimaradt az életemből, és ez már soha nem is jön vissza. 1-2 évet azért nem ártott volna erre áldozni.
2017. márc. 14. 23:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez a dolog nem korfüggő. Ha találnék valakit akivel érdemes kapcsolatban lenni, és kölcsönös lenne a vonzalom, vele lennék. Ez nem zárja ki a bulizást. Ha nem találnék olyan embert akivel érdemes együtt lenni, szingli lennék és buliznék. Amit nem csinálnék: nem kufircolnék össze vissza. Nem tettem ezt huszon évesen és most sem tenném, ha annyi lennék. Ha nincs komoly kapcsolat, nincs szex.
2017. márc. 15. 09:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellene visszamennem az időben, mivel én most vagyok 20 éves és egyetemista. Jelenleg kapcsolatban élek, és ez nem zártja ki, hogy ne bulizhassak. Időnként szoktunk barátommal együtt bulizni, de az is előfordul, hogy külön-külön megyünk. Nagyjából sikerült megtalálnom az egyensúlyt, hogy tanuljak, bulizzak és barátommal is elég időt töltsek.
2017. márc. 15. 10:01
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Egyik se, engem nem ez motivált a diplomázásban.

Ha elvégeznék még egy képzést akkor se ezt tenném.

Anno is csak pár ilyen "buliba" mentem el, de oda is rángattak.

2017. márc. 30. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!