Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemisták, miért van az bennetek, hogy ti nem járnátok kevesebb iskolával rendelkezővel?
Szerintem, ha így vélekednénk, akkor sohasem találná meg az ember a párját. Az, hogy valaki általános iskolában, vagy felsőbb iskolában jobban tanult, mint kevésbé odafigyelő társa, és így került egyetemre, attól még lehet azonos érdeklődési körük.
Ne az eszeddel láss, hanem a szíveddel.
Nincs bennem ilyen dolog.
Nekem ami fontos, hogy értelmes legyen a lány, akivel vagyok.
Ha nem egyetemista/főiskolás, nem érdekel. De tudjak vele beszélni bármiről.
Bennem nincs ilyen, mert volt egy zenész szerelmem (zseniális dobos egyébként) aki nem végzett egyetemet, de ezt a zenei tehetségét annyira tiszteltem benne, hogy nem érdekelt, hogy velem ellentétben nem seggelt végig 5 évet az egyetemen. Én is próbáltam dobolni a hatására, de egyszerűen béna vagyok hozzá. Szóval nekem kell valami plusz az adott férfiban, mitől felnézhetek rá, valami különlegesség.
Egyébként meg azt meg kell jegyezni, hogy az iskolázottság meghatározza, hogy az ember milyen körökben forog. Most nem lenézésből írom, vagy lekicsinylésből, de egy tudományos kutatócsoport nem fog együtt mulatni egy szakmunkásbrigáddal. Ez szerintem érthető. Más kör...
Ez hülyeség... Nagyon is mindnekinek ott kell keresgélnie ahova való! azon a szinten. Mint külső, mint belső világfelfogás szerint, mint pedig stílus szerint egyaránt, illetve ez a társadalmi szintre is érthető!
Csak így lehet nem szégyenteljes, hanem kiegyensúlyozott egy viszony. Aki nem hozzádvaló, az mellett csak feszengsz, vagy kevesebbnek ,vagy többnek érzed magad, és szar szar! az a jó ,ha tökéletes a mellérendelő viszony.
Nyilván vannak, akik fejethajtanak, és beleártják magukat nyakig egy szar kompromisszumos viszonyba, ahol érzik ,ez nem az igazi, de hát az ő bajuk. Én sose tenném.
Egy társadalmi ranglétrán lentebb lévő csak lehúzna, kitartott szar volna, és egy lenézett mindig is.Környezetemben látom.
Akié a diploma, a nagy pénz ,az az úr a háznál, a másiknak kuss van, és lenyelni szépen a békát! MINDIG! vagy tűz a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!