Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemisták, miért van az bennetek, hogy ti nem járnátok kevesebb iskolával rendelkezővel?
Figyelt kérdés
Szerintem, ha így vélekednénk, akkor sohasem találná meg az ember a párját. Az, hogy valaki általános iskolában, vagy felsőbb iskolában jobban tanult, mint kevésbé odafigyelő társa, és így került egyetemre, attól még lehet azonos érdeklődési körük.
Ne az eszeddel láss, hanem a szíveddel.
2013. jan. 26. 18:19
11/15 anonim válasza:
Aki komoly egyetemet végez (orvos, mérnök, tanár, kutató-tudományegyetem), annál kialakul egyfajta világszemlélet, értékítélet, érdeklődési kör..stb. amivel (és ezt nem lealacsonyításból írom) egy fodrászkisasszony/kőműves soha nem fog tudni átlényegülni. Én aláírom, hogy egy szakmunkás is lehet értékes, becsületes, intelligens ember, de itt a gondolkozási séma/világszemlélet soha nem fogja átfedni egymást. Nekem vannak alacsonyabban iskolázott barátaim, nagyon szeretem őket, de összekötni az életemet ilyen férfival nem tudnám. Még egyszer kihangsúlyozom: ez nem a lebecsülésről vagy sznobizmusról szól.
12/15 anonim válasza:
Az egyetemen is vannak idióták és egy szakmunkás is lehet intelligens. Akik meghúzzák azt a vonalat hogy igen ő csak egy rétegből keres párt az meg is érdemli!
13/15 A kérdező kommentje:
Bubuka, kiheverted már azt a lányt?:)
Mivel visszautasított. Ezért hagyom. Magam adom most már, amit én szeretek, azt linkelek be. Vele nem foglalkozom. És azt vettem észre, hogy érdeklem.
2013. jan. 26. 19:06
14/15 A kérdező kommentje:
És rájöttem a facebook szabályra: Csak magadat add, amit te szeretsz. Ne utánozz senkit ott.
2013. jan. 26. 19:15
15/15 anonim válasza:
jézusom, és ez neked eddig nem volt egyértelmű kérdező? hát te nagyon primitív lehetsz, hogyha azt hitted, hogy azzal leszel menő, hogy mást utánozol, meg már akkor is, hogy a facebookon próbálsz valaki lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!