Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem fodrász, és most, hogy szakítottunk, nem hajlandó többé levágni a hajam. Mit képzel magáról?
Annál összetettebb hajam van. :)
Felül 15 centi, és ugy van igazítva, hogy szépen hátra tudjam fésülni, oldalt 3 milis, de nincs teljesen felnyírva, fokozatosan hozzá van szedve a tetejéhez. Csak ő tudja megcsinálni. :)
Biztos hetero vagy??? :DDDD Díszpinty.
Na mindegy, úgy néz ki így jártál, szøpacs, ideje lenne beismerned, hogy nem fogja megcsinálni a hajadat, teljesen jogosan. Neked meg masik frizurával kell csajoznod majd. Nem vagy egy kicsit pofátlan? Még te írtad, hogy a "hajad miatt" sikerült összeszedned a nőt, és utána mèg van pøfád megkèrni azt a csajt akit átvertél/megcsaltál, hogy csinálja meg? Áhh nem vagy gerinctelen egoista barom egy kicsit se... Nem a hajadat kéne rendbe tenned, hanem azt a pár kereket ami odabent van. Még te vagy megsértődve, hogy nincs joga hozzá, amikor roh-dtul van ès meg is teszi. Te meg akármit pattoghatsz, így jártál. Egy tipikus felületes b*rom vagy 0 èrzelmi intelligenciával. Azt hiszed te bármit megtehetsz, jogod van, de amikor visszafelè csinálják, már rögtön nem tetszik. El se tudom képzelni szegény csajt, hogy egyáltalán miért jött össze ilyen bąrommal. Ha leugranál az egódról az EQ-dra szörnyethalnál.
Nem a hajammal hódítok, hanem a jó külsőmmel, amihez az is hozzátartozik.
Sosem értettem, miért b..ziság adni magunkra.
Hetero vagyok, de ha más lennék, fikázni kéne érte?
Nem mindegy neked, milyen hajam van?
Egyébként ez nem páwás haj.
Nahát vazz, megcsalod és kiakadsz h. nem csinálja meg a hajad? LOL
Ember te vagy debil vagy, vagy idióta, de leginkább mindkettő. Férfinak nem nevezlek, egy férfi nen picsog a haja miatt és nem hisztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!