Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem ki akarja bontatni a dreadlockjaimat. Mit tegyek?
nekem egyátalán nem tetszik a raszta haj, de mégis azt mondom,hogy ne bontasd ki. ha tényleg szeret meg el akar venni, akkor fogadjon már el úgy ahogy vagy.hogyha neked így tetszik,ez a te stílusod, akkor ne akarjon megváltoztatni.
ez olyan, mint hogy nekem hosszú barna hajam van, és a barátom azt mondaná,hogy esküvőre azért legyen már rövid szőke. hát nem.. így ismert meg ahogy vagyok, így szeretett belém. akkor ne akarjon megváltoztatni.
szóval nekem ez a véleményem,hogyha neked így tetszik, akkor ne engedj belőle.
Szerintem ez a te döntésed, nem az ővé. Kicsit bántónak is érzem az ilyen kéréseket. Miért nem fogad el olyanak amilyen vagy? Miért kell minden menyasszonynak ugyanúgy kinéznie? Ha te raszta hajjal szeretnél férjhez menni, akkor miért kell mást ráderőltetni?
Én szépen elmondanám, hogy te leszel a nap fénypontja és magad döntöd el milyen lesz a frizúrád.
Hatosból milyen indulatokat vált ki feleslegesen ez a kérdés. :D
Érdekes, nekem férfiként tiszta ingben, kulturált hajjal és megborotválkozva kell bejárnom minden nap a munkahelyemre. Én is úgy vélem, hogy esküvőre azért illene "szépen" megjelenni, nem minta greenpeace vegán önkéntese...
Én kibontatnám, de csak, mert ő parancsolja, nem!
Egyébként, ha ilyen piti dolgokon balhéztok - mert ez az -, mi lesz veletek később?
De miért jött veled össze, ha nem tetszel neki? Mert én holtbiztosan tudom, ha valakin valamit "csak elviselek", akkor nem szeretem őt 100%-osan, de nem is kezdek komolyabba vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!