Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem ki akarja bontatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem ki akarja bontatni a dreadlockjaimat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sose szerette a raszta hajat a párom, de elviselte Viszont esküvőnkre pedig kifejezetten kérte, hogy bontassam ki az összeset. Tudja hogy milyen fájdalommal járna ez nekem, de azt mondta bármit megtesz, hogy ne maradjanak a hajamban. Mit tegyek? Jobban szeretem őt, minthogy ellentmondjak a kérésének, ugyanakkor megfosztana az életstílusomtól.

2016. ápr. 24. 07:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Kérj tőle te is hasonlóan fájdalmas dolgot, hogy átérezze mit is szeretne tőled.
2016. ápr. 24. 09:27
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

AKi igénytelennek tartja a raszta hajat, az ugye tisztában van vele, hogy ugyanúgy szokás mosni, többnyire házi szappannal vagy szárazsamponnal?? Az egyetlen különbség, hogy balzsamot nem tesznek rá, hiszen ez meglazítaná a szálakat.

Egy raszta frizurát sokkal többet kell ápolni is, és rendszeresen horgolni kell a kinőtt hajat és a meglévő tincseket is.

Egy igényes, normális rasztával semmi gond nincsen! És feltételezem azért a kérdést feltevő hölgynek nem az a fajta rasztája van, mint az utcai csövesnek, aki 3 éve nem mosta a haját és emiatt összetapadt...

Kérdező! Semmiképp se hallgass rá, ha te így vagy elégedett önmagaddal. Miféle kapcsolat az, ahol ilyen pitiáner dolgokba beleszóltok,ilyen apróságokon vitatkoztok??

2016. ápr. 24. 09:39
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

"Egy raszta frizurát sokkal többet kell ápolni is, és rendszeresen horgolni kell a kinőtt hajat és a meglévő tincseket is. "

- Tehát az embernek plusz munkát jelent, hogy ápolatlannak és visszataszítónak tűnjön. Ettől még nem lesz jobb.

2016. ápr. 24. 09:45
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egyáltalán nem tetszik raszta haj, de egyetértek azzal, hogy csak az ő nyomására nem bontanám ki.
2016. ápr. 24. 10:08
 15/22 anonim ***** válasza:
32%

Én kibontanám. Az esküvő nem csak az én nagy napom, de az övé is. Nem azt kérte, hogy operáltassam át magam, a rasztát esküvő után újra meg lehet csináltatni.

Ha ennyivel boldoggá tehetem, miért ne?

2016. ápr. 24. 12:32
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
A rasztát NEM lehet teljesen kibontani, csak a tövéből pár centit, ha az nem volt horgolva és még nem kezdett el összeállni. Undorító állaga lesz utána a hajnak és rengeteget le kell vágni belőle. Nekem is volt évekig, de meguntam, kb 10 centit ki lehetett bontani belőle de abból 8 ment is a levesbe mert olyan volt mint a seggszőr. Szóval nagyon el van tévedve a kedves párod, ha azt hiszi hogy utána majd selymesen lobogó hajkoronával fogsz virítani az esküvői fotókon. Szerintem hagyd meg a rasztát, ne neked okozzon traumát a hülyeségével amiért az undora ellenére összejött veled.
2016. ápr. 24. 13:35
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
ne bontsd ki!! ez olyan mintha azt kérnéd tőle, hogy vágja le néhány ujját különben nem mész hozzá... eddig elviselte? akkor mondd meg neki, hogy viselje most is vagy keressen mást mert csak magára tud gondolni..
2016. ápr. 24. 14:09
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Én nem bontanám ki. Nem a fájdalom miatt nem, hanem mert azzal együtt lennék én. Miért kell ennyi baromságot egymásra erőltetni egy esküvő kapcsán? Én tuti megmondanám, h vagy engem szeretne elvenni azon a napon, vagy keressen vkit, aki megfelel az elvárásainak. Ez olyan, mint amikor takargatni kell vkinek a tetkóját az esküvőjén, vagy amikor átlagos színűre festetik vele a haját, pedig máskor rózsaszín. Megfosztják az identitásától, pedig egy esküvőnek nem arról kellene szólnia, hogy jajj, fehér ruha (mert egy angol királynőnek az volt, semmi másért) és jajj templomi annak is, akinek az csak egy szép hely, vagy hogy meghívjuk a 6. unokatesó szomszédjának lakótársát, mert úgy illik. Ezt ráderőszakolja, aztán mi lesz a következő?
2016. ápr. 25. 06:55
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
Én kezdenék gyűjteni a válóperes ügyvédre.
2016. ápr. 25. 13:00
 20/22 anonim ***** válasza:
66%

Rohadt nehezen de nekünk anno sikerült kibontani barátnőm rasztáját, de az önmagában egy napos program volt és legalább egy hónapig kúrálgattam neki mire vállalható lett.

Ha tényleg azonnal hibátlan lenne a haj a kibontás után azt mondanám hogy ha hajlassz rá akkor hajrá aztán max utána megint behorgolod, de így(hogy esküvőn is szalonképes legyen a hajad)minimum 2-3 hónap kéne, és ha ennyire mondjuk úgy csupasznak érzed magad raszta nélkül akkor gyakorlatilag végigszenvednéd az esküvődig hátralevő időt, annak meg semmi értelme mert elrontaná az élményt és életed végéig rossz szájízzel fogsz az esküvődre gondolni

2016. ápr. 25. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!