Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem ki akarja bontatni a dreadlockjaimat. Mit tegyek?
AKi igénytelennek tartja a raszta hajat, az ugye tisztában van vele, hogy ugyanúgy szokás mosni, többnyire házi szappannal vagy szárazsamponnal?? Az egyetlen különbség, hogy balzsamot nem tesznek rá, hiszen ez meglazítaná a szálakat.
Egy raszta frizurát sokkal többet kell ápolni is, és rendszeresen horgolni kell a kinőtt hajat és a meglévő tincseket is.
Egy igényes, normális rasztával semmi gond nincsen! És feltételezem azért a kérdést feltevő hölgynek nem az a fajta rasztája van, mint az utcai csövesnek, aki 3 éve nem mosta a haját és emiatt összetapadt...
Kérdező! Semmiképp se hallgass rá, ha te így vagy elégedett önmagaddal. Miféle kapcsolat az, ahol ilyen pitiáner dolgokba beleszóltok,ilyen apróságokon vitatkoztok??
"Egy raszta frizurát sokkal többet kell ápolni is, és rendszeresen horgolni kell a kinőtt hajat és a meglévő tincseket is. "
- Tehát az embernek plusz munkát jelent, hogy ápolatlannak és visszataszítónak tűnjön. Ettől még nem lesz jobb.
Én kibontanám. Az esküvő nem csak az én nagy napom, de az övé is. Nem azt kérte, hogy operáltassam át magam, a rasztát esküvő után újra meg lehet csináltatni.
Ha ennyivel boldoggá tehetem, miért ne?
Rohadt nehezen de nekünk anno sikerült kibontani barátnőm rasztáját, de az önmagában egy napos program volt és legalább egy hónapig kúrálgattam neki mire vállalható lett.
Ha tényleg azonnal hibátlan lenne a haj a kibontás után azt mondanám hogy ha hajlassz rá akkor hajrá aztán max utána megint behorgolod, de így(hogy esküvőn is szalonképes legyen a hajad)minimum 2-3 hónap kéne, és ha ennyire mondjuk úgy csupasznak érzed magad raszta nélkül akkor gyakorlatilag végigszenvednéd az esküvődig hátralevő időt, annak meg semmi értelme mert elrontaná az élményt és életed végéig rossz szájízzel fogsz az esküvődre gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!