Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem ki akarja bontatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem ki akarja bontatni a dreadlockjaimat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sose szerette a raszta hajat a párom, de elviselte Viszont esküvőnkre pedig kifejezetten kérte, hogy bontassam ki az összeset. Tudja hogy milyen fájdalommal járna ez nekem, de azt mondta bármit megtesz, hogy ne maradjanak a hajamban. Mit tegyek? Jobban szeretem őt, minthogy ellentmondjak a kérésének, ugyanakkor megfosztana az életstílusomtól.

2016. ápr. 24. 07:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég fura ez a kérdés. Nem tudom elhinni hogy ez nem kamu. Miért mennél olyanhoz aki el sem fogad úgy ahogy vagy, meg akar változtatni? Ez nem lesz egy hosszú kapcsolat így.
2016. ápr. 25. 21:36
 22/22 anonim ***** válasza:
47%

Sokáig nézelődtem a neten, hogy lehet ezt kibontani. Egy hónapig áztasd hajbalzsamban, de így is el fog törni, és a nagyját le kell vágni stb. - ezek a legbiztatóbb írások.

Ha a párod ezeket is lusta volt megnézni, és megfontolni, akkor mit keresel még mellette? Hülyét akar csinálni belőled! Egy másik embert! Nem érdekli az sem, hogy közben elcsúfít, lelkileg tönkre tesz.

Ne haragudj, nem tudom, hány éves vagy, de azt tanácsolom, hogy szállj ki ebből a történetből, amíg nem késő. Ez egy elnyomó fazon, aki abban leli az örömét, hogy neked fájdalmat okoz. Olyanhoz menj férjhez, aki támogat, segít, előre visz.

BTW: szerintem ocsmány a rasztahaj, sosem hordanék olyat, a selymes, hullámos hajat szeretem. Ennek ellenére is azt gondolom, gyökér és önző a vőlegényed.

2016. ápr. 26. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!