Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel 2 hónapja szakítottunk, de úgy néz ki már alakul neki valaki mással. Az létezik, hogy ilyen gyorsan túl tegye magát 2 és fél éven?
Figyelt kérdés
Vagy lehet csak azért jön össze ilyen gyorsan mással, mert csak kapcsolatban akar lenni valakivel? Vagy tényleg szeretheti?2017. jan. 16. 15:45
1/8 anonim válasza:
Ha o szakitott, akkor mar siman tul lehet rajtad.
2/8 anonim válasza:
Lányoknak könnyen jön, könnyen megy, fiuknál csak 1 nagyon jóképű réteg teheti ezt meg.
3/8 anonim válasza:
Bocs, de nem 25 évig voltatok házasok, miért ne lehetne túl rajtad 2 hónap alatt?
Az egy dolog, hogy te még dagonyázol az önsajnálatban, és nem tudsz tovább lépni, nem mindenki ilyen lelki beteg. Egészséges ember két hónap alatt tovább tud lépni, le tudja zárni a nem működő kapcsolatát, és nyitott egy új kapcsolatra. Főleg, ha van is rá lehetősége.
Gondolom, téged is inkább az zavar, hogy neked még sehol senki a láthatáron se, és ő előbb talált mást, mint te.
4/8 anonim válasza:
Tényleg nem olyan rövid idő két hónap, azt nem is számítva, hogy egy szakítást nem a kapcsolat szirupos tökéletessége szokott okozni, sem az, hogy még szenvedélyesen odavoltatok egymásért.
5/8 anonim válasza:
mégis miért szakítottatok, veszekedve vagy kedvesen váltatok el? attól is függ milyen volt az utolsó pár hónapotok együtt
6/8 anonim válasza:
Emberfüggő. Nekem fél év kellett, mire túl lettem az egy hónapnyi járáson az első barátommal :)
7/8 anonim válasza:
Létezik.Az én exem 1.5 hónappal később jött össze valakivel.Egészségére.Azzal se maradt együtt.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem veszekedtünk, meg semmi. Csak közöltem vele, hogy vége, ő meg sírt és könyörgött, de nemet mondtam. Azért szakítottunk mert az elmúlt fél évben már nem éreztem jól magam vele. És most úgy néz ki, hogy teljesen túl van ezen.. Csak nem tudom elképzelni hogyan, amikor szakításnál még könyörgött egy esélyért.
2017. jan. 16. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!