Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak ennyi az élet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak ennyi az élet? Ti nem csalódtatok óriásit?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, a gyönyörű barátnőm és újabban élettársam 20. Ez idáig nem volt túl sok barátnőm, csak néhány rövid távú kapcsolat összeköltözés nélkül, szimplán azért mert nekem csak a nagyon szép csajok tetszenek, amiről nem tehetek. Na most sikerült találnom egy igényeimnek megfelelő 20-21 éves modell csajt 2 év ismerkedés és udvarlás után végül elmentünk egy közös nyaralásra, ott minden megtörtént, szerelem meg minden kialakult, utána össze is költöztünk egy közös albérletbe és végre be is fejeztem az egyetemet és van (magyar színvonalban) jó állásom persze külföldön a többszörösét is kereshetném, neki nincs diplomája de ő is dolgozik.

Viszont amiatt nagyon csalódott vagyok, hogy ez lenne az élet? Annyi, hogy van egy szép nőm és munkám és ennyi? Most kezdhetünk el gyűjteni pénzt saját lakásra, meg esküvőre utána meg pár év múlva lehet gondolkozni gyereken. De ami a szörnyű az egészben, hogy én nem ezt vártam a nagybetűs élettől. Nem tudom pontosan mit vártam, azt hittem ez valami fantasztikus dolog lesz, de valahogy mégis ez olyan... semmi. Pedig minden más embernek erről szól az élete.

Mi baj lehet velem? Gyakorlatilag mindenem megvan amire egy férfi vágyik, mégis úgy vagyok vele, hogy mi ebben az igazán nagy dolog? Ti nem éreztetek így, hogy igazából ennyi az élet?

2017. márc. 10. 13:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel a szép baràtnőd ember gondolkozz már kicsit ha van agyad.

Az élet annyi amennyit te beleteszel!

Ha semmit nem teszel akkor neked ennyi volt igen.

2017. márc. 11. 01:11
 22/22 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés: ha a barátnődről beszélsz, csak annyi értéket tudsz kiemelni, hogy szép? Ennyi? Mert ha neked elég ennyi egy kapcsolathoz, akkor tényleg üres életed lehet.

"Na most sikerült találnom egy igényeimnek megfelelő 20-21 éves modell csajt"

Ez mindent elárul, csak azt nem hogy tényleg szereted a barátnőd akire csak modell csajként hivatkozol.

Lehet itt a bibi.

2017. márc. 11. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!