Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak ennyi az élet? Ti nem csalódtatok óriásit?
26 éves vagyok, a gyönyörű barátnőm és újabban élettársam 20. Ez idáig nem volt túl sok barátnőm, csak néhány rövid távú kapcsolat összeköltözés nélkül, szimplán azért mert nekem csak a nagyon szép csajok tetszenek, amiről nem tehetek. Na most sikerült találnom egy igényeimnek megfelelő 20-21 éves modell csajt 2 év ismerkedés és udvarlás után végül elmentünk egy közös nyaralásra, ott minden megtörtént, szerelem meg minden kialakult, utána össze is költöztünk egy közös albérletbe és végre be is fejeztem az egyetemet és van (magyar színvonalban) jó állásom persze külföldön a többszörösét is kereshetném, neki nincs diplomája de ő is dolgozik.
Viszont amiatt nagyon csalódott vagyok, hogy ez lenne az élet? Annyi, hogy van egy szép nőm és munkám és ennyi? Most kezdhetünk el gyűjteni pénzt saját lakásra, meg esküvőre utána meg pár év múlva lehet gondolkozni gyereken. De ami a szörnyű az egészben, hogy én nem ezt vártam a nagybetűs élettől. Nem tudom pontosan mit vártam, azt hittem ez valami fantasztikus dolog lesz, de valahogy mégis ez olyan... semmi. Pedig minden más embernek erről szól az élete.
Mi baj lehet velem? Gyakorlatilag mindenem megvan amire egy férfi vágyik, mégis úgy vagyok vele, hogy mi ebben az igazán nagy dolog? Ti nem éreztetek így, hogy igazából ennyi az élet?
Minden férfi a szép nőkre hajt. Az én nőm külsőleg egy 10-es skálán mondjuk egy erős 9-es. Tudod hány pasiból választott engem? 2 év alatt több mint 10 000 (tízezer) udvarlója volt netes társkeresőkön meg élőben együtt.
Na és mire mentél vele?
Boldogtalan vagy az üres életed és a várható további üres élet kilátása miatt.
Változtass a szemléleteden, ne legyél ennyire felszínes, mert csak a tartalmas embernek lehet tartalmas élete.
Mivel rövid távú céljaid voltak, azokat pedig elérted, így most unatkozol. Javaslom válassz olyan célokat melyek vagy hosszabbak, vagy túlmutatnak rajtad valamilyen szinten. Így elkerülhető az unalom és jobbá is vállhatsz/fejlődhetsz ezáltal megtöltöd az életed tartalommal.
30/f
Ahogy itt írták többen, te nem élhettél még eleget, nem kezdted el megvalósítani önmagad.
Ez az egyébként manapság már negatív értelmet nyert szó egyáltalán nem egy rossz dolog.
Szerintem nem léptél ki eleget a komfortzónádból (pl. full egyedül elutazni külföldre, kipróbálni valami új hobbit, sportot, olyan dolgot tenni amitől féltél eddig....)
Azok az emberek, akik ezeken végigmentek a 20-30-as éveikben, később már várják a nyugalmat, leülepedést, a rutin adta biztonságérzetet. Plusz, ahogy írták, itt is lehet cél, nem ássa ám el magát a kisgyerekes pár 18 évre...
A munkahelyeden mit csinálsz?
Meg a barátnődről csak a külsejével kapcsolatban tudsz írni, nekem ez fura. OK hogy mindenki a SZÁMÁRA szép nőket keresi, ez teljesen oké. De ahogy írták, ennél több kell.
Egy hasonlat – ha 400 ezer nettóért napi 8 órában egyhelyben kéne ülnöd (mondjuk internet nélkül), hát meg is bolondulnál. Persze most mondod hogy neeeeeem, sohaaaa, áááá. Aztán benne lennél és ugyanígy kérdeznéd magad mint a csinos barátnő mellett hogy hülye vagyok, de hát mi nem jó nekem??
Mert a külső motivációs faktorok (pénz, szépség), mindig limitáltak, és egy idő után természetesnek veszed őket. A belső motiváció (olyannal foglalkozhatsz, ami érdekel, értéket teremtesz, a társad megért, a legjobb barátod és számíthatsz rá) viszont teljesen más állatfaj, ami tulajdonképpen az életet fel- és kitölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!