Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak ennyi az élet? Ti nem csalódtatok óriásit?
26 éves vagyok, a gyönyörű barátnőm és újabban élettársam 20. Ez idáig nem volt túl sok barátnőm, csak néhány rövid távú kapcsolat összeköltözés nélkül, szimplán azért mert nekem csak a nagyon szép csajok tetszenek, amiről nem tehetek. Na most sikerült találnom egy igényeimnek megfelelő 20-21 éves modell csajt 2 év ismerkedés és udvarlás után végül elmentünk egy közös nyaralásra, ott minden megtörtént, szerelem meg minden kialakult, utána össze is költöztünk egy közös albérletbe és végre be is fejeztem az egyetemet és van (magyar színvonalban) jó állásom persze külföldön a többszörösét is kereshetném, neki nincs diplomája de ő is dolgozik.
Viszont amiatt nagyon csalódott vagyok, hogy ez lenne az élet? Annyi, hogy van egy szép nőm és munkám és ennyi? Most kezdhetünk el gyűjteni pénzt saját lakásra, meg esküvőre utána meg pár év múlva lehet gondolkozni gyereken. De ami a szörnyű az egészben, hogy én nem ezt vártam a nagybetűs élettől. Nem tudom pontosan mit vártam, azt hittem ez valami fantasztikus dolog lesz, de valahogy mégis ez olyan... semmi. Pedig minden más embernek erről szól az élete.
Mi baj lehet velem? Gyakorlatilag mindenem megvan amire egy férfi vágyik, mégis úgy vagyok vele, hogy mi ebben az igazán nagy dolog? Ti nem éreztetek így, hogy igazából ennyi az élet?
neked ennyi...
az életnek te adsz értelmet!
ha akarsz lehetsz ilyen bio robot akinek unalmas az élete csak pörgeti a mókuskereket és azt mondja szar az élet
de változtathatsz ha akarsz...olyan életet választhatsz amilyen akarsz!
lehetsz sportoló, lehetsz gazdag, ha teszel érte...
de neked most ennyi az élet...
24F
Az élet annyira tartalmas, amennyi tartalommal te töltöd meg.
Kinek, mi a tartalom, ez egyéni elbírálás kérdése.
Van aki hegyet mászik, van aki repülőgépből ugrál ki és van aki gyerekeket nevel, mert a családban látja a kiteljesedést.
Ha te üresnek érzed az életed és nem vagy boldog, akkor valami még sincs rendben.
Szereted te ezt a nőt, vagy csak tetszik?
Lehet, hogy nem elég tartalmas a kapcsolatotok, ezért érzed az űrt.
Kb 30 éves kor körül szoktak ilyen gondolatai lenni az embernek. Mi lesz akkor ha a barátnőd kezd asszonyosodni ott fog visítani két gyerek, közben beüt egy pénzügy krach, betegség ilyesmi?
Akkor mi lesz?
Ha neked csak ennyi az élet, akkor veled van a baj. Neked kell megtöltened célokkal és tartalommal az életed, megtalálnod azt, ami örömet okoz..
"Pedig minden más embernek erről szól az élete." - Ekkora baromságot.. szép is lenne.
Nekem a munkával kinyílt a világ. Pedig a munkámat nem szeretem, de jól fizet. Végre úgy érzem bármit megtehetek, nem függök másoktól, azt csinálok szó szerint, amit akarok, és végre van is értelme a szenvedéseimnek (napi munka). A tanulásnak semmi értelmét nem láttam, kaptam egy diplomát, amiről előre tudtam, mennyire hasztalan lesz, mivel a munkámnak semmi köze az elméleti anyaghoz, szóval irritált, hogy mennyire lekorlátoz időben. Nem tudok egyet érteni, számomra az élet most kezdődött el, még akkor is hihetetlenül jól érzem magam, amikor otthon vagyok, és csak úgy elvagyok. Szerintem az életednek nincs célja, a barátnőd pedig csak dísz a történetben, és ezért nem tesz se ő, se úgy semmi más boldoggá. Keress magadnak valamit, ami szórakoztat, tökmindegy mi az.
25L
Az életnek annyi értelme lesz amit csinálsz neki. Amit leírtál egyértelmű, hogy te más sztenderd elvárásait próbáltad meg teljesíteni. 26 évesen még mindig nem sikerült önálló személyiséggé fejlődnöd. Fogalmad sincs, hogy ki vagy és arról sem, hogy mit akarsz valójában.
Nekem így tűnik egy kicsit.
Gyereket akkor "kell" vállalni, ha akarsz. A jó csaj arra jó csak, hogy idegeskedj egész nap, hogy na vajon ma hány nálad jobb csávó akarja megdugni. Előbb, vagy utóbb mindig van befutó...
Szóval olyan életcélt kell keress ami érdekel és amire tényleg vágysz, ezek helyett a sztereotípiák helyett. Nem csodálom, hogy elégedetlen vagy, még olvasni is sablonos és unalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!