Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok véleményt, milyen ez az alkat?
Leszögezném nem keresek kapcsolatot,nem magamutogatás és egyéb miatt került fel ez a fotó.
A kép nem szolis és nem photoshopolt',-teljesen természetes.
Érdekelne hány kg-ra és cm-re saccoljátok az illetőt, illetve az életkora?
/Legyetek szívesek a nemeteket ki írni./
Elámultam egy-két válaszon, én 18 évesen voltam 163 centihez 70 kg körüli és egyáltalán nem így néztem ki, hanem sokkal plöttyettebb képet mutattam, kis hurkácskákkal megspékelve. Zsenge korom ellenére nagyon meglátszott az a +15kg. Akkor egy felnőtt nőn meg pláne. A hölgy hátán hangsúlyosan kirajzolódik a gerinc menti ív, míg nekem ducin azt napestig lehetett volna keresni. Csak akkor tudnám elképzelni, hogy ez a nő megüti a 70 kg-ot, ha súlyzós edzést végez (amit nem zárok ki, mert a lába izmos) vagy ha manipulatív a kép, mert jó a beállítás.
160-165 centire tippelek és 57-60kg-ra, a korát nem tudnám megsaccolni.
21/L
Hát nekem képről olyan 40 +- 3 évesnek tűnsz a bőröd alapján.
Szerintem sportolsz, attól ilyen feszes a bőröd, de nem vagy vékony.
Magasságod tenkintve mivel a bútorok átlagos magassága olyan 85 centi, te olyan duplája lehetsz de mégis inkább olyan 160-165.
súlyod pedig 60-65 re tippelném.
Nem értek a számokhoz, de jó.
Kíváncsi lennék mi a foglalkozása, az sz érzésem, hogy kis illedelmes, rendrs lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!