Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok véleményt, milyen ez az alkat?
Leszögezném nem keresek kapcsolatot,nem magamutogatás és egyéb miatt került fel ez a fotó.
A kép nem szolis és nem photoshopolt',-teljesen természetes.
Érdekelne hány kg-ra és cm-re saccoljátok az illetőt, illetve az életkora?
/Legyetek szívesek a nemeteket ki írni./
Éppen a múltkor olvastam itt ebben a rovatban,hogy a pasik fiatal feszes testre vágynak nem löttyedt-plöttyedt 40-es öreg nőkre? -Hát most meg mindenki ilyen korúnak saccol egy kb:26-30-éves nőt...
Uszodában dolgozom! 167cm és 60kg körüli fiatal nő lehet.
Nem egy több gyerekes pocakos 40-es....
42/F.
Ha a hasad szép lapos, akkor tökéletes alakod van!
160-165 cm lehet és hozzá egy 50 kiló maximum.
Kort nem nagyon lehet mondani, talán harmincas.
Köszönöm a privát üzeneteket,de a fotón látható nő nem váltja valóra senki álmát,nem ismerkedési céllal íródott a kérdés-fotó nélkül meg nehéz kérdezni.
Hétvégén elárulom ki saccolt jól!
165 centi körül, mittomén 55 kiló, totál tipp, nem szokott érdekelni a súly.
A kort 35 körülre saccolom.
Amúgy kb átlagalak, de abszolút vállalható, nincs vele semmi probléma.
Egy óvatos tipp: némi plusz edzés azokra a combokra, és olyan brutál jó virgácsok lesznek, hogy az is elámul, akinek elmesélik :D
160 cm, 55-60 kg közt, attól függően mennyi izom, és mennyi zsír van rajta.
Egyébként nekem is hasonló alakom van, szerintem nincs ezzel semmi gond, sőt, szép nőies alak, egy kis edzéssel pedig csak jobb lesz, én most ezen vagyok a heti 4-5 óra edzéssel :) Nem tudom, miért írtad ki a kérdést, de ha önbizalomhiány miatt, akkor azt felejtsd el. Mostani és eddigi párjaim is oda meg vissza voltak/van az alakomért, sok pasinak tetszik.
Korra arc nélkül igen nehéz tippelni, de én huszas korosztályra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!