Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mindig azt mondják, hogy csinos vagyok, sosem mondják, hogy szép, miért? Pedig pont nem öltözöm extrásan, sima farmer, pulcsi kombó, semmi mellkidobás, ilyesmi.
Figyelt kérdés
Én annyira örülnék neki, ha legalább néha azt mondanák, hogy szép vagyok, mert így úgy értelmezem, hogy igazából átlag alatti, max átlagos lehetek. Nem kérdésre mondják egyébként, hanem maguktól. 21/L2017. márc. 9. 18:24
21/21 anonim válasza:
Lehet jó a tested, de csúnya vagy.
Miért baj ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!