Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mindig azt mondják, hogy csinos vagyok, sosem mondják, hogy szép, miért? Pedig pont nem öltözöm extrásan, sima farmer, pulcsi kombó, semmi mellkidobás, ilyesmi.
Ha én férfiként azt mondom egy nőnek, hogy "szép vagy", akkor azért mondom, mert szépnek találom az arcát. Szóval szerintem ez a bók az arcra korlátozódik. Nézd meg pl. a szépségkirálynő-választásokat: ott is az arcuk alapján kapnak helyezéseket a lányok, az alakjuk, a ruhájuk - tehát a "csinosság" - annyira nem fontos.
Ezzel szemben az, hogy "csinos vagy", egyrészt olyan közhelyes, másrészt meg korlátozódhat simán csak a ruhádra, mert jó, hozzád illó, megkapó öltözéket választottál, ami tetszik a férfiaknak. Tehát valahol nem is téged dicsérnek meg, hanem csak a ruhádat és azt, hogy mutatsz benne. Egy erősen molett nő is lehet csinos, ha jól választ ruhát.
Szerintem egy "szép vagy" sokkal inkább hat egy nő lelkére, mint az, hogy "csinos vagy". Mert az ember arcán, a szemén, az arckifejezésén visszatükröződik a lelke, és az erre vonatkozó dícséret arra is utal, hogy emberként szimpatikus vagy az illetőnek.
15: Én is így gondolom.
Ezért furcsállom a dolgot, ha tényleg mindig nagyon csinosan lennék felöltözve, akkor érteném is, hogy miért ezt mondják, de mivel nem, ezért nem értem és pont ezért tettem fel a kérdést.
Egyébként a szépet szinte csak az eddigi barátaim mondták és szinte mindig mondjuk az ágyban, vagy elég intim pillanatban, amúgy ők is inkább a csinos jelzőt használták.
Jaj hát rám sem mondták még, h szép, azt meg hogy csinos vagyok, végképp nem, ettől függetlenül sokan oda meg vissza voltak értem.
Ma is úgy néztem ki, mint egy krokodil, de vannak jobb napjaim.
Szerintem hülyeség ezen agyalni, élvezd az életet és kész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!