Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak mindig azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mindig azt mondják, hogy csinos vagyok, sosem mondják, hogy szép, miért? Pedig pont nem öltözöm extrásan, sima farmer, pulcsi kombó, semmi mellkidobás, ilyesmi.

Figyelt kérdés
Én annyira örülnék neki, ha legalább néha azt mondanák, hogy szép vagyok, mert így úgy értelmezem, hogy igazából átlag alatti, max átlagos lehetek. Nem kérdésre mondják egyébként, hanem maguktól. 21/L
2017. márc. 9. 18:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
7-es köszi, ez is érdekes komment, nem gondoltam erre. Én eddig pont azt hittem, hogy a szép, mikor valaki természetesen, külsőségek nélkül az, a csinos, meg mikor extrás (smink, csini ruha stb..).
2017. márc. 9. 18:36
 12/21 A kérdező kommentje:
10-es: én nem sminkelek és nem hordok csinos ruhát, csak nagyon-nagyon ritkán, ezért merült fel bennem a kérdés, mert én is úgy tudtam, mint te.
2017. márc. 9. 18:37
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
7-es vagyok! :) Igen,ez sokszor van így lányoknál...én azt javaslom hogy fogadd el önmagad, de ha nem vagy megelégedve valamivel, akkor picit tegyél azért hogy jobb legyen:) Pl.az arcodat sminkkel tudod szépíteni (és itt nem 20 kilóra gondoltam, csak egy kevésre!) Az alakodat más ruhákkal is kitudod "emelni" , ha szereted a szoknyát akkor akár azzal is. Nem kell mindig túl extrára gondolni, de egy kis változás már nagyon sokat segít/javít:)
2017. márc. 9. 18:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem vagyok megelégedve magammal, csak érdekesnek találom ezt a dolgot. Az arcommal nincs gond talán, smink nélkül sem csúnya, nincs rossz alakom sem, persze lenne egy-két kisebb dolog, amin változtatnék, ha tudnék, de alapvetően nem vagyok elégedetlen.
2017. márc. 9. 18:42
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Ha én férfiként azt mondom egy nőnek, hogy "szép vagy", akkor azért mondom, mert szépnek találom az arcát. Szóval szerintem ez a bók az arcra korlátozódik. Nézd meg pl. a szépségkirálynő-választásokat: ott is az arcuk alapján kapnak helyezéseket a lányok, az alakjuk, a ruhájuk - tehát a "csinosság" - annyira nem fontos.

Ezzel szemben az, hogy "csinos vagy", egyrészt olyan közhelyes, másrészt meg korlátozódhat simán csak a ruhádra, mert jó, hozzád illó, megkapó öltözéket választottál, ami tetszik a férfiaknak. Tehát valahol nem is téged dicsérnek meg, hanem csak a ruhádat és azt, hogy mutatsz benne. Egy erősen molett nő is lehet csinos, ha jól választ ruhát.

Szerintem egy "szép vagy" sokkal inkább hat egy nő lelkére, mint az, hogy "csinos vagy". Mert az ember arcán, a szemén, az arckifejezésén visszatükröződik a lelke, és az erre vonatkozó dícséret arra is utal, hogy emberként szimpatikus vagy az illetőnek.

2017. márc. 9. 18:44
 16/21 A kérdező kommentje:

15: Én is így gondolom.

Ezért furcsállom a dolgot, ha tényleg mindig nagyon csinosan lennék felöltözve, akkor érteném is, hogy miért ezt mondják, de mivel nem, ezért nem értem és pont ezért tettem fel a kérdést.

Egyébként a szépet szinte csak az eddigi barátaim mondták és szinte mindig mondjuk az ágyban, vagy elég intim pillanatban, amúgy ők is inkább a csinos jelzőt használták.

2017. márc. 9. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:
mutass egy képet és megmondjuk. Valszeg tényleg nem vagy az a bombázó, de lehetnél. ez a különbség
2017. márc. 9. 19:38
 18/21 anonim ***** válasza:
szia!kaptál privátokat a kérésed ellenére? csak tök kiváncsi vagyok....
2017. márc. 9. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hát rám sem mondták még, h szép, azt meg hogy csinos vagyok, végképp nem, ettől függetlenül sokan oda meg vissza voltak értem.

Ma is úgy néztem ki, mint egy krokodil, de vannak jobb napjaim.

Szerintem hülyeség ezen agyalni, élvezd az életet és kész! :)

2017. márc. 9. 20:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha azt mondanák hogy szép vagy, lehet lebasznád őket, mert... annyi oka lehet ennek.
2017. márc. 9. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!