Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben kb vége is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben kb vége is lenne mindennek a jövőt nézve?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nem rég ismertem meg. Számomra egyszerűen tökéletes, kívül-belül ahogy beszélgettünk mostanában viszonylag sokat, de sajnos nem tudom, hogy van-e barátja éppen, mert erre nem mertem kitérni. Szerintem így is érzi, hogy én sokkal többet szeretnék tőle egy szimpla barátságnál, de ha elhívnám egy randira és akkor derül mondjuk ez ki akkor azt utána hogyan kellene kezeljem? Elég gyakran látnám a közeljövőben. Utána ez minden találkozásnál egy feszült légkört generálna? Nem tudom, hogy ez vagy egy szimpla visszautasítás lenne-e a rosszabb. Szerintetek?
2017. márc. 9. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod van valakije,delejtsd el.Kérdezz rá nála.Sok sikert.
2017. márc. 9. 00:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, ehhez két ember kell, ha elmegy veled randira, és ő is annak érzi randi nem csak a te szemedben az, és kiderül van valakije, az annyit jelent, hogy nem stabil a kapcsolatuk. Valami ott nem kerek, erről nem te tehetsz, nem tettél kést a torkához hogy randizzon veled.

Ha ott kiderül, hogy van valakije az ne számodra legyen kínos, hívd el következő randira. Ha igent mond, egyenes út a siker felé, ha van barátja ha nincs kellesz neki...

Nem érhet kellemetlen szituáció, mert mint ahogy valaki ma egy kérdésében írta, aki szereti a párját el se megy randira hiába hívják ez ilyen egyszerű :)

2017. márc. 9. 00:23
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Hová hívhatnám el egy első randira? Szeretnék ez ügyben ráírni és pontot tenni az egész végére. Úgy vélem mások is kezdik megismerni mennyire is fantasztikus ő.
2017. márc. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!