Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti megsértődnétek ha a párotok azt mondaná "Drágám, én egy vékony nőt vettem el, vagy amikor össze jöttünk azóta elég szépen kigömbölyödtél". Nagyon bántóak ezek a mondatok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 20:54
21/34 anonim válasza:
"Vagy a középkort kéne visszahozni:D"
Akkor kezdd mondjuk azzal, hogy kérd meg a feleséged, hogy heti egyszer fürödjön.
22/34 A kérdező kommentje:
Miért neked az bejött?:D:D:D
2017. márc. 8. 23:09
23/34 anonim válasza:
# 20
Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen nő a bolygón, akinek az a férfias, ha valaki sportos, nem pedig az, ha lóg a hasa.
24/34 anonim válasza:
# 22
Nem, mi reggel-este zuhanyzunk.
Nem én írtam, hogy vissza kéne hozni a középkort.
25/34 anonim válasza:
Tévedsz Kérdező a 15-ös válaszodban.
A puha, dundi, hasas pasi minden csak nem férfias.
(Mellesleg a középkorban a telt idomú nő volt az ideál, tehát te ne vágyakozz oda! :))
26/34 A kérdező kommentje:
15 ben én adtam választ ha jól emlékszem.
2017. márc. 8. 23:16
27/34 A kérdező kommentje:
A telt idomokkal nincs semmi bajom ,akkor ha azok a helyükön vannak:)
2017. márc. 8. 23:18
28/34 A kérdező kommentje:
De mondjuk a hízásnak nyilván van egy pszichés hatása is, mert ugyan nem vagyunk a középkorban, a nőknek mégis körülbelül harminc éves korig szinte kötelező férjhez menni,teljesíteni az elvárásokat.
2017. márc. 8. 23:22
29/34 anonim válasza:
30/34 A kérdező kommentje:
Ezen a képen látható hölgyek még manapság is megállják a helyüket sajna.Sok ilyet látni.Ezek se a király kedvére tehettek anno az tuti.
2017. márc. 8. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!