Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti megsértődnétek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti megsértődnétek ha a párotok azt mondaná "Drágám, én egy vékony nőt vettem el, vagy amikor össze jöttünk azóta elég szépen kigömbölyödtél". Nagyon bántóak ezek a mondatok?

Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 20:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
*megadnád
2017. márc. 8. 22:42
 12/34 A kérdező kommentje:
Kezdem azt hinni ,hogy ezeket a kijelentéseket magatokra vettétek hölgyeim.Esetleg vannak gondok a kilókkal?:)
2017. márc. 8. 22:45
 13/34 anonim ***** válasza:
Nem sértődnék meg, csak marhára meglepne, mivel 5 kilót híztam a megismerkedésünk óta, ami rám is fért, ő meg kb. 20-at. xD
2017. márc. 8. 22:46
 14/34 A kérdező kommentje:
De egyébként sok harmincas szingli nőt látok jóval karcsúbbnak mint mondjuk házas kortársaikat vagy akik párkapcsolatban élnek.
2017. márc. 8. 22:50
 15/34 anonim ***** válasza:

# 14

Azt is megfigyelted, hogy sokkal több a tokás, kötény-hasú, nem éppen igényesen öltözködő férfi a házasok között?

2017. márc. 8. 22:54
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

"A lényeg hogy a férfi mindig érezhesse ő a domináns méretben ,jövedelemben,végzettségben:)."

Hímsoviniszta barom vagy kérdező,menj vissza a középkorba,ne a nők fölött akarj dominálni,uralkodni...

2017. márc. 8. 22:57
 17/34 A kérdező kommentje:
Azt még nem mértem fel ,a hölgyekre szoktam felfigyelni és valahogy szemet szúrt ,hogy akik egyedülállóak adott esetben szinglik mennyire jó néznek ki,mint azok akik kapcsolatban ,házasságban élnek.Tehát akkor jogosan teszem fel a kérdést.A párkapcsolat,házasság hizlalna?
2017. márc. 8. 23:00
 18/34 A kérdező kommentje:
Vagy középkort kéne visszahozni:D
2017. márc. 8. 23:02
 19/34 anonim ***** válasza:
46%

Bár nem tetszik a stílusod Kérdező, de ezt leszámítva a mondanivalóddal egyetértek.

A nők nagy része, különösen ha már szültek, bebetonozva érzik a státuszukat és a külsejükkel ilyen szinten már nem törődnek.

Persze pasiban is van ilyen.

Szóval, ha valaki elterebélyesedik, holott nem beteg(!, csak igénytelen és lusta, az ne csodálkozzon, ha kritikát kap a párjától, vagy elhagyja.

Legyünk nagyon őszinték, mi nők sem szeretjük, ha hozzámegyünk egy Apollóhoz és Bud Spencerré eszi-issza magát.

Aztán lehet sopánkodni, ha jön egy karcsú harmadik!

2017. márc. 8. 23:03
 20/34 A kérdező kommentje:
15-ös. A nős férfiak is felszednek néhány kilócskát,de az ő esetükben ez csupán férfias.A nőkre ez nem mondható.
2017. márc. 8. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!