Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti megsértődnétek ha a párotok azt mondaná "Drágám, én egy vékony nőt vettem el, vagy amikor össze jöttünk azóta elég szépen kigömbölyödtél". Nagyon bántóak ezek a mondatok?
Nem. A testiség fele arányba fontos.
Szerintem picit el lehet hagyni magát az embernek, de túlságosan nem.
Párom nekem tuti nem mondana ilyet, mert mikor fogytam kért h azért túl sokat ne, jobb szereti a gömbölykés idomokat, de lényegtelen melyik irányba, de figyelni kell magadra, és arra hogy párodnak is igenis megvan az ideálja,...stb
Kedves Kerdezo!
Az utolso kijelentesedet azert nem gondolom igy mert amikor megismerkedtunk a parommal kb 70 kilos voltam alacsony husi , a sulyom most is csak kb 5 kiloval kevesebb de meg sem vagyok egy vekony alkat...a csipom nagyon szeles pl , voltam ugyanehhez a magassaghoz 55 kilo akkor is ugyanolyan szeles voltam...
A parom joval kevesebb kilo, vekony..en sohasem tudnek nala vekonyabb lenni megis szeretnjuk egymast/vonzoak vagyunk egymas szamara.De azzal egyet ertek hogy ne hagjuk el magunkat! :-)
Kérdező, szerintem ez mindenkinél változó. Sok pasit nem zavar, ha neadjisten a nő többet keres (inkább örül, ha több a zsé) illetve ismételten sok férfi szereti a húsosabb nőket, sok olyan is, aki normál/vékony alkatú. Tehát nem a legjobb ilyen általánosítást kimondani szerintem :D
Egyébként főleg az első mondás kicsit sértő, a második elmegy, bár az sem a legkedvesebb, fontos a hangnem is. Nagy sebet lehet ütni pár ilyen meggondolatlan odamondással, szóval jobb finomabban, kedvesen tálalni az ilyesmit.
Tehát a feleség feladata hogy karbantarsa magát te meg elhízhatsz? Én speciel nem szeretem ezt a fene nagy dominanciát inkább vagyok egyenlőség párti valószínűleg ezért zavar ennyire az utolsó kijelentésed.
Ülj le és mondd el a feleségednek hogy kicsit meghízott és ez téged zavar viszont úgy gondolom csak akkor van jogod számonkérni rajta a hizást ha te rendben vagy.
Lelkem mélyén rosszul esne, de én sem örülnék neki ha dupla akkorára hízna, mint amilyen megismerkedésünkkor volt.
Persze egy szereteten alapuló kapcsolatban el lehet tekinteni egy kis változás felett, sőt el is kell, mert idővel mindenki változik. Viszont ha megtetszett a külsejében valami, azt szeretném közel ugyanolyannak látni.
Ez szerintem minden irányban, mindenféle ízlés esetén működik. Egy telt lányokat kedvelő férfi nem lesz euforikus állapotban amikor a barátnője a legkisebb de még normális BMI-t akarja elérni, és egy vékony férfiakat szerető nő sem fog repesni az örömtől ha csontos, művész alkatú párja Schwarzeneggerre akarja gyúrni magát.
inkább csak fura.
mert normális ember akkor kezd el tüzet oltani,amikor ég a serpenyőben az olaj,nem pedig akkor amikor már ég a háztömb.
vagyis az,hogy dagadék lett melletted a te hibád is,mert te tetted ezt lehetővé,mivel úgy érezte büntetlenül megteheti melletted.
fele részben miattad torzult el,vált dughatatlanná,farok lelankasztóvá.
ezért ilyen nézőpontból nem lenne jogos a kritika.
a korrekt az lenne,hogy előállnál egy pontos étrenddel,vinnéd magaddal edzeni,megadnák az esélyt a változásra.
és ha erre nem hajlandó,teljesen elzárkózik a dologtól,nah akkor jöhet a kérdésedben lévő élesebb kritika és a válási papírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!