Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja itt sok ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja itt sok ember azt hogy egy 14-15 évesnek még gondolni sem lehet a szexre?

Figyelt kérdés
Ti nem voltatok fiatalok? Szerintem ilyen korban már eléggé elkezd az ember érdeklődni eziránt...
2010. máj. 10. 15:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség. Főleg aki ilyet gondol,mindenki volt fiatal.
2010. máj. 10. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
még mindig fiatal vok. de megvártam a megfelelő időt a szexre. könyörgök.. láttatok ti már 14 éves lányt?? annyira gyerekek még.
2010. máj. 10. 15:49
 13/16 Szesze ***** válasza:

Itt nem a szexel van probléma véleményem szerint. Az egy egyszerű szükséglet. Itt a gond ott kezdődik, hogy ez a "ez már nem tabu téma" túlzásba lett víve. Most már nem az, hogy 14 évesen szexelünk, hanem az, hogy ezt másnap elmondjuk az osztályba mert az nagyon menő. Meg aztán elmondjuk azt is, hogy védekezés nélkül a vagány, mert gyógyszert nincs ahonnan, gumival meg nem jó, s úgy is érzi a másik, s kiveszi.

Én itt érzem a legnagyobb problémát. Szerintem a nem tabu téma csak addig kéne érjen hogy felvilágosítás, meg esetleg a nagyon jó barátnődnek. De ez akkor is egy olyan dolog ami MAGÁNÜGY.

14 évesen azért nem jó még, mert olyan kis butusok az emberek. A lányokat kihasználják, mert akkor még sokkal jobban elhiszik, hogy a "szeretlek" az mindig igaz. Aztán lefekszenek valakivel az meg elhagyja. Kicsit érettebbnek kell lenni ehhez, hogy megfelelő emberrel megfelelőképpen.

2010. máj. 10. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:

valaki már 14 évesen is érett hozzá. fizikailag és lelkileg is..valaki előbb érik.valaki még 20 évesen sem az..szóval..emberenként változik.

csak sajnos a legtöbb csaj, azok nem érettek hozzá csak nagy riba.cok. :/

14/L

2010. máj. 10. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem még azzal sincs baj,ha valaki 14-15évesen már nemi életet él.Na de úgy elkezdeni nemi életet élni,hogy alig tud valamit nagyon felelőtlen dolog.

Azt Ti is tudjátok,hogy hány olyan kérdés volt már,hogy "használtunk gumit,lehetek terhes?" és hasonló színvonalú kérdések.Ha ezt nem tudja valaki ne szexeljen.

12évesen tényleg korai.

De 15 évesen,tartós kapcsolatban nem hiszem,hogy túl korai lenne.Barátnőm rendszeresen él nemi életet,15 éves.Előtte ugyan nem ismertem,de teljesen normális,nem lett r.banc meg semmi.Szóval én a 15éves kort nem tartom túl korainak,ha TARTÓS a kapcsolat és mind a két fél akarja.

15/L

2010. máj. 10. 18:09
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :D
2010. máj. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!