Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan nők akik szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik szívesen élnének vidéken, egy tanyán? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Szükségesnek érzem leírni, hogy igen, 2017 van, és igen, a kérdés komoly (és igen, nem vagyok "öreg" - 21/F).

Előrebocsátom, hogy bár arrogánsnak tűnhet a stílusom, nem direkt van. Így kommunikálok. Komolyan. :)

Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e még manapság olyan fiatal nők, akik szívesen élnének egy tanyán, ahol saját magunknak termeljük meg az ételt (amennyire lehetséges), és minél inkább függetleníteni próbáljuk magunkat a világtól.

Ennek a miértjeibe bővebben nem mennék bele, röviden (rengeteg dolgot összefoglalva és kihagyva); a modernizáció és a technológiai fejlődés az emberek mentális és fizikai visszafejlődését okozza, Nyugaton ezzel a technológiával és jóléttel fizetik le az embereket hogy beletörődjenek abba, hogy - mondjuk úgy - "csendben kihúzzák a lábuk alól a talajt". Ráadásul a modern világ a kapitalizmusával és környezetszennyezésével nem fenntartható; egyszerűen lehetetlen végtelen profitot előállítani a Föld véges erőforrásaiból. A teljes gazdasági összeomlás idővel elkerülhetetlen (a globalizáció miatt pedig az összeomlás világméretű), és mikor ez megtörténik, akkor a vidéki emberek többé-kevébé észre sem fogják venni (mármint azok, akik képesek ellátni magukat és nem függenek a rendszertől). Politikai megoldások nem léteznek, vagy már túl késő hozzájuk.

Nos, mielőtt még valaki mindenféle pszichológiai elemzésekbe bonyolódna: városi vagyok (sajnos), így a "self-validation" elméletek itt megbuknak. :)

(Ha azt gondolod semmi probléma nincsen a modern világgal, akkor egyértelműen nem te vagy az, akinek ez a kérdés szól. Nyugodtan kommentelhetsz, hogy hordjak alufólia csákót hogy megvédjen a gonosz rendszertől meg az ufóktól. Hallottam már az összes ilyen beszólást. Nem vagytok kreatívak. :D A történelem pedig a "prepper"-eket igazolja.)

Persze ez nem tisztán technológia-ellenesség. Egyértelműen megkülönböztethető értelmetlen, kényelmi technológia és olyan dolgok, amik ténylegesen az ember javát szolgálják. Utóbbira jó példa az internet (in before: "haha, technológia-ellenes vagy oszt' egy számítógépről, internetkapcsolattal írsz!").

Azt persze elismerem, hogy "nehezebb" így az élet; de miért kellene az életnek könnyűnek lennie? Éppen az élet nehézsége volt az, ami tényleges(!) fejlődésre kényszerítette magát az emberi lényt, míg a kényelem egyre inkább csak tönkretette.

Egy másik egyértelmű válasz a kérdésemre, hogy nyilván vannak ilyen nők, de ők már mind tanyán laknak, és ilyen embereknek a lányai. Nos, valóban. A probléma velük, hogy bár becsülöm őket minden becsülhető tulajdonságukért, de mondjuk úgy, hogy ők nem az én társaságom. A fő érdeklődési köröm a klasszikus ókor és azt megelőző időszakok, kereszténység előtti vallástörténet, politikaelmélet és filozófia. Ezek általában nem olyan témák, amikről azt gondolná az ember, hogy falun túl sokszor szóba kerülnek, de ha véletlen még találnék is egy nőt, aki nyitott ezekre; nem lenne elég, ha csak én beszélnék és tanítanám ezekről, szükségem lenne arra, hogy rajta keresztül ezekről a témákról én is új információhoz jussak, esetleg szélesítse az érdeklődési körömet, stb.

Az azonos erkölcsi és politikai értékek a legfontosabbak számomra - és mivel nincsenek túl népszerű véleményeim, éppen ezért elég nehéz bárkit is találnom, akivel érdemben beszélgethetek úgy, hogy abból a beszélgetésből én is profitálok.

Mindezek után még tudok csavarni egyet rajta: sokat gondolkoztam azon, hogy valószínűleg jobb lenne, ha ez a tanya nem Magyarországon lenne. Sok országot végig néztem a releváns információkat illetően (bevándorlás, törvények, fegyvertörvények, vadász törvények, stb.), és ebben a pillanatban Észtország tűnik a legjobb helynek. Majdnem az ország fele erdő, és elég laza fegyvertörvényeik vannak. Most mondd, hogy nem ez az álma mindenkinek... :D

2017. márc. 8. 14:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, ha majd lesz gyerek és nem Tarzan-nak és Csitának akarod nevelni, neked Férfinak biztosítanod kell a napi többszörös szállítást a városba: iskolába, orvosokhoz, bevásárolni, ugyanakkor télen a min. 2-3 tonna fűtőanyagot. Ez menni fog pénzügyileg neked?
2017. márc. 8. 16:35
 22/47 A kérdező kommentje:

A SHTF helyzeteknek van egy mainstream médiája, amiknek az alapja színtiszta fantázia, egy az egyben. Ennek ellenére szórakoztatónak találom őket.

I. A lincstömeg a városokból sem jut ki, mert arra vannak idomítva, hogy maradjanak a seggükön, amíg nem érkezik segítség. Az állami szervek már most, ebben a percben is eléggé le vannak amortizálva, egy SHTF helyzetben pedig teljesen haszontalanná fognak válni. A modern városi ember pedig a lakásában fog ülni, és várja a segítséget, mert egész életében arra lett képezve, hogy ne tegyen semmit. Még csak meg se védje magát, mert az "önbíráskodás", ha pedig megöl valakit, aki meg akarja ölni, az "nem egyenlő mértékű erő használata".

Szóval, a "városi csapat felkerekedik és végigfosztogatja és végigtúléli a világot" képe színtiszta fantázia. A mainstream túlélő filmek körülbelül olyan szinten reprezentálják a valóságot, mint ahogyan Jack Sparrow kapitány az Észak-afrikai kalózokat, akik millió számra adtak el európai nőket szexrabszolgának Afrikába...

De tegyük fel, hogy létrejön egy ilyen elszánt csapat. Elindulnak kifelé a városból. Valószínűleg el sem jutnak egyetlen ilyen tanyáig sem, mert a 99%-uk sosem sétált néhány kilométernél többet, és mivel fogalmuk sincsen, hogyan tehetik a vizet ihatóvá, ezért valahol a városon kívül fogják magukat a szó szoros értelmében halálra fosni.

Úgy gondolom ez a legvalószínűbb.

II.

Nem lesz helyi könyvtár, legalábbis, nem szeretném, ha lenne. Minél távolabb szeretnék élni az ún. "civilizációtól", minél kevesebb kényelmi technológiával illetve csak olyan dolgokkal, amik ténylegesen pozitívumok (így például az internet). Nos, egyrészt interneten sok mindent lehet olvasni (nem csak baloldali propagandát :P ), másrészt pedig lehet rendelni könyveket. Fizetni értük - amíg fennáll a jelenlegi rendszer - a terményeim eladásával tudnék (gondolkozom például méhészeten), mikor pedig már nem áll fenn a jelenlegi rendszer, akkor úgy gondolom a könyvek lesznek a legkisebb problémám.

III. (Nem jelöltél hármas pontot. Miért nem jelöltél hármas pontot. Kényelmetlen így írni, most honnan fogod pontosan tudni, hogy mire reagálok. Nem tudja feldolgozni az agyam a teljesség hiányát. :( )

"A permakultúra az emberi élőhelyek és mezőgazdasági rendszerek olyan kialakítása, mely a természetben zajló ökológiai folyamatokat utánozza, veszi mintául. A rendszer minden egyes elemét annak szükségletei, általa nyújtott hasznok, és alapvető tulajdonságai által összehangoltan illeszti az egészbe. A részek közti szinergia a hulladék, az energia-, valamint az emberi munkaerő szükséglet minimalizálásával valósul meg."

Magyar: [link]

Angol: [link]

Szóval, a "hogyra" ez a válasz. A modern mezőgazdaság tönkreteszi a földet. Egy búzamező lényegében halott föld.

Áramra lényegében csak a számítógépnek van szüksége és a világításnak, esetleg hűtőnek, bár az talán már felesleges. A világítást csak részben oldanám meg árammal, és csak olyan helyen, ahol feltétlenül szükséges lehet. Máshol simán lehet gyertyával világítani, amíg van rá pénzem / találok viaszt / ha lesz faggyúm az állatokból.

A gyógyszereket - lévén a modern gyógyszeripar javarészt egy átverés - amennyire lehet, kiiktatnám, és helyettesíteném természetes gyógymódokkal. Amit nem lehet, azt természetesen megvenném.

Alaktrész valóban kellhet - pl. autóhoz -, de egy alap tudásnál több a megszereléséhez nem igazán. Mivel semmi használhatót nem tanultam egész életemben - köszönhetően a remek modern iskolarendszernek -, ezért az egyetlen opció, ami marad, hogy addig szerelem, amíg meg nem csinálom. Előbb-utóbb pedig megcsinálom. :)

Ruha és a többi egyrészt otthon elkészíthető, bár beismerem hogy ezt az egyet nem vállanám, így amíg lehet addig nyilván vennénk (és mire nem lehet, addigra megtanulnánk csinálni). A ruha és a cipő igazán nem olyan nagy dolog, főleg ha cél csak és kizárólag a funkcionalitás, nem pedig a kinézet (lásd pld. a Germániában / Britanniában római légionáriusok saruját, minden célnak teljesen megfelel).

A másik dolog pedig, hogy az ember lábát alapvetően nem cipőhöz tervezték. Nem mondom, hogy mezitláb járatnám a gyerekeimet, csupán megemlítem, hogy nem egy őrült lehetetlen elképzelés (és igen, az európai ember TÉLEN is járt mezitláb).

Igen kevés nemi betegség alakul ki "csak úgy", amik viszont igen, azokra van természetes gyógymód. Egyébként igen, sok gyereket szeretnék, az alsó határ a 4. A fogamzásgátlás pedig szintén igazán kicsi probléma; ha a hüvelygyűrű nem megfelelő (illetve idővel már nem véd), akkor azt hiszem kénytelenek leszünk azokhoz a módszerekhez folyamodni, amit az őseink használtak, és több ezer évig működött... tudod, még a kereszténység előtt. ;)

Dánián én is gondolkoztam, illetve a többi Skandináv országon is. Norvégia iszonyatosan drága, és lényegében kommunizmus van, Svédország nem létezik (a szó szoros értelmében), Dániában pedig nem akarják észrevenni, hogy mi történt a másik két testvérországukkal, annyira agymosottak. Imádom északot, ezért fordultam ezek után a balti országokhoz (Izland is esélyes, de róluk nem sok mindent tudok), és Észtország tűnik a legmegfelelőbbnek jelenleg.

2017. márc. 8. 16:58
 23/47 anonim ***** válasza:
91%
Kezdem azt gondolni, hogy te csak itt trollkodsz :) Szep elkepzelesek, kar, hogy a haromnegyede boduletes baromsag.
2017. márc. 8. 17:04
 24/47 anonim ***** válasza:

Én tanyán nem bírnék élni,ki lennék szolgáltatva az adott környezeti viszonyoknak, messze is lennék a munkahelyemtől.

23/N

2017. márc. 8. 18:17
 25/47 anonim ***** válasza:
91%

Felkopna az állad egy magyar tanyán. Külföldin még hamarabb, mert még ha segítene valaki azt se értenéd meg. Ismerni kell a dolgokat, meg érteni hozzá. A közös filozofálgatás lenne a legkisebb gondotok. Konkrétan az éh és a fagyhalál között ingadoznátok, ha nincs mani injekció... de hát épp azt nem akarod ;-)

Első körben próbáld ki. Bérelj egy tanyát egy évre aztán meglátod alkalmas vagy-e rá.

#8 _assal egyet értek

2017. márc. 8. 19:00
 26/47 anonim ***** válasza:

Igen, bar nem ennem meg az altalan nevelt allatokat.

Egyebkent ilyen eletre vagyom kiskorom ota.

22/L

2017. márc. 8. 19:25
 27/47 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű: az egyetemen a történész hallgató leányok között keresgélj. Biztos vannak olyan nézetűek mint te. Vallásosaknál nagyobb eséllyel rúgsz labdába, úgyhogy irány valamelyik egyetemi gyülekezet. Ezt írod: "Hasonló erkölcsi-filozófiai-politikai értékek." Ez gondolom valami radikálisabb jobboldali dolog lesz. Nos, nekik is vannak fórumaik meg gyűléseik, oda kell elmenned. (Én ismerek jó pár ilyen lányt, de elég furák... Én úgy láttam a nagy hagyományhűség szajkózása közben sokkal mesteribben vezetik az orruknál fogva a férfiakat, mint a feministának kikiáltott nők. :D Na, de nem a véleményem a lényeg.) Vannak olyan közösségek, ahol nagy koncentrációban vannak ilyen lányok. Facebook csoportok is vannak, pl a vidéken újrakezdők.

Még egy jó célcsoportot tudok: állattenyésztő mérnökök. Akadnak ott is lányok, és attól, hogy főfoglalkozásnak nem a bölcsészetet választotta még érdekelheti a múlt meg a világ sorsa.

Én a helyedben az ókor iránti rajongást mint követelményt kihúznám a listáról. Ez kicsit olyan, mintha ugyanazt a zenét kéne hallgatnia. Kicsit bővítsd a kört arra, hogy érdekelje a történelem meg a társadalom, a szíve és az esze legyen a helyén, ne egy legjobb haver szaktársat keress. Ezt minden bántás és gúny nélkül mondom, hogy ez egy infantilis kívánság. A fiatal értelmiségi férfiak sokszor beleesnek abba a csapdába, hogy a barátnőjüknek a saját ikertestvérüket szeretnék, csak p*ncis verzióban. Ne tedd!

Amiket a jövőről írtál azokat nem bírtam elolvasni, mert nagyon hosszú, csak pár mondatot láttam, hogy össze fognak omlani a városok. Nem fognak. A város egy több ezer éves dolog, se aszály, se pestisjárvány se semmi nem tudta eltörölni ezt a fajta életközösséget. Egyes városok eltűnhetnek, de mint emberi életközösség típus nem fog soha. Láttál Hiroshimáról mai képeket? Újra élnek benne emberek. A város ugyanúgy az emberi faj egyik jellemzője, mint a főtt étel, a tanulás halott emberektől íráson keresztül, hogy az utódok nevelését nem csak rokonok végzik stb. Ezek nagyon régi találmányok, egyáltalán nem a dekadens 21. század jellemzői. Ezzel én most nem a tervedről akarlak lebeszélni, mert a tanyasi életnek pont annyi létjogosultsága van, mint a városinak, csak nekem úgy tűnt, hogy jobban utálod a várost, mint kéne.

2017. márc. 8. 22:50
 28/47 A kérdező kommentje:

lollypop93:

A történelem szak jó ötlet, bár általában ki nem állhatom a történészeket (habár eddig csak férfiakhoz volt "szerencsém" onnan). Valószínű, hogy leginkább azért, mert míg ők egyszerűen életképtelenek a forrásaik nélkül, addig én igyekszem betömni a réseket azzal, amit logikusnak találok, amit ők természetesen arrogánsak kiröhögnek, mert a professzor / hivatalos tankönyv mást mondott, és az autoritásra való hivatkozás az nem logikai-érvelési hiba... ja, de. :)

Egy másik jó ötlet a politológia szak lenne. Onnan ismertem egy lányt, aki Jobbik párttag. A probléma csupán, hogy nem szeretem a Jobbikot, sőt, nevetségesek. :D (Ezt nem valami ellentétes nézőpontból írom, hanem inkább politikai kívülállóként: úgy gondolom, hogy Európa népeit egyetlen politikai párt sem képviseli, sehol (már)).

Ráadásul amit ettől a lánytól hallottam a politológia szakról, inkább valami indoktrináló központnak hangzik, mint bármi másnak. A tanárok többsége kommunista, és bár kérdezik a véleményeiket a diákoknak adott témában, de ha nem azonos az övékkel, akkor megbuktatják őket...

A vallás alatt messze nem a kereszténységet értettem. Egyáltalán nem, a szöges ellentétjét: a valódi európai vallásokat, a pogányságot (és annak mindenféle formáját). Ha elmennék egy gyülekezetbe és elkezdeném sorolni, hogy a kereszténység miket művelt az európai emberek ellen, valószínűleg ott helyben elégetnének a máglyán... :) (a legviccesebbek a keresztény nacionalisták)

Az ókor szeretete nem "követelmény", inkább a politikai-történelmi-filozófiai érdelődés, ahogy mondtad, ami elég sok mindent magába foglalhat.

A városokkal kapcsolatban:

(tartsd észben hogy itt egyáltalán nincs szó lenézésről, gyűlöletről vagy bármi hasonlóról, főleg hogy én magam (nagy) részben görög származású vagyok)

Hiszek abban, hogy a civilizáció a gyenge emberek terméke. Azoké az embereké, akik keveredés hatására már túl gyengék és korcsok voltak ahhoz, hogy egyedül életben maradjanak, ezért szükségük volt a törzseknél nagyobb közösségekre; a városokra.

Nem véletlen, hogy az első civilizációk éppen azokon a területeken alakultak ki, ahol az emberiség először hibridizálódott: a Közel-Keleten, és nem Északon.

Ezek a "gyenge emberek" (jobb kifejezés az angol "lesser men") később annyira elszaporodtak, hogy pusztán létszámfölénnyel képesek voltak legyőzni azokat, akik akkor még nem tartoztak közéjük. Persze nem könnyen, nézd csak meg például, hogy a Germán törzsek meddig ellenálltak a Rómaiaknak; egyszerűen a "civilizált, intelligens, fegyelmezett" római hadsereg nem volt képes elfoglalni a "az unintelligens, barbár, barlang-lakó csürhének" a földjét; egyszerűen azért, mert minőségükben sokkal jobb emberek voltak (az "emberi minőség" fogalma definiálásra szorul, de ne menjünk most bele).

"A város egy több ezer éves dolog" - Többszörösét éltük annak az időnek "nomádként", törzsekben, mint városokban.

A "pestisjárvány" éppen a város eredménye.

Számomra a tény, hogy városok még mindig léteznek, pusztán az emberek alsóbbrendűségét bizonyítja (mind egy nietzsche-i, mind biológiai formában). Az "übermensch" (mindkét értelemben) valahol az ősi (bronzkori és régebbi) "barbár" tözsekben van.

"A város ugyanúgy az emberi faj egyik jellemzője, mint a főtt étel, a tanulás halott emberektől íráson keresztül, hogy az utódok nevelését nem csak rokonok végzik stb."

Ebben a sorban a város a kakukktojás. :) A főtt étel nem értem, hogyan releváns, ezt a "barbárok" is ismerték, a tanulást is ismerték, viszont ellentétben a mai emberekkel, ők képesek voltak több száz és ezer oldalnyi információt megjegyezni fejből, majd szájról-szájra áthagyományozni (kiváló példa erre a kelta druidák). Az utódok nevelését pl. Germán/skandináv törzsekben sem csak rokonok végezték. Sőt, mindenki teljesen nyugodt volt abban a tudatban, hogy ha ők maguk meg is halnak, a gyerekeikből akkor is jó embert farag a törzs, amiben mindenkit ismertek, és amiben mindenkiben megbíztak (modern biológiai kutatások alapján az ember képtelen megbízni 80-150 embernél többen (nem véletlen a hadseregben a "század" egység)).

Nos, nem terveztem ennyit írni. :D Bocsánat, nem is releváns igazán.

2017. márc. 9. 04:47
 29/47 anonim ***** válasza:
En videki vagyok,munka miatt es mert igy hozta a sors varosban elek. Szivesen laknek megint videken,de nem tanyan,hanem egy kertvarosban vagy faluban.Nekem ami hianyzik az a kert,udvar,kutya,macska. Tanyan csak azert nem elnek,mert pl ha egyedul kellene lennem este vmiert biztos felnek :)
2017. márc. 9. 05:11
 30/47 anonim ***** válasza:

Persze a város a gyenge embereké. Oké, de vajon te elég erős vagy-e?

Van valami elképzelésed hogyan kell 20 köbméter fát kitermelni, feldarabolni, összerakni, két évig szárítani aztán minden nap többször behordani és két óránként rakni a tüzet? Mi munka ez? Tudod milyen szerszámra, gépre van szükség hozzá? Nem beszélve arról, hogy meg is kell venni, hogy legyen. Mert az hogy ezt kézi erővel megcsinálod azt most mondom fogalmad sincs mi az. Még gépekkel se könnyű. Egész évben nem végeznél vele kézi erővel és ez még csak egy gond az 1000 -ből. Egy normális fűrész meg 150-200.000 Ft. Pár tonna répát el kell adnotok hozzá.

Van elképzelésed mivel jár az állattartás? Milyen épületeket kell nekik építeni, milyen takarmány igényük van, honnan veszed meg, hogy szállítod oda, hol tárolod a takarmányt, mikor hányszor eteted őket. Télen befagy a vizük minden reggel. Mi van ha betegek, gyógyszer, állatorvos, szakértelem?

Tudod-e hogyan kell növényeket termeszteni? Mert egy dolog, hogy olvastál róla, hogy van permakultúra nevű dolog. Nem tudom tudod-e, hogy sok helyen egyáltalán nem működik. Zéró azaz nulla az eredménye, mert mindent megesznek a csigák meg a pockok, de az a pár kivételes hely ahol sikerült működésre bírni pár száz négyzetmétert az is évek amire beáll és nem arról szól, hogy abból megél bárki. Fordítva. Dolgozik valahol és szán erre a "hobbira". Kerítésekről nem is beszélve ami szükséges lesz és se nem olcsó se nem könnyű munka megcsinálni még olyannak is aki tudja mit csinál, nem hogy olyannak aki eddig az ókorral foglalkozott...

Aztán a kifosztás. Na ehhez aztán még csak összeomlás sem szükséges az bármikor simán megtörténhet. Nem kívánom, de benne van a pakliban. Egy éjszaka úgy elvisznek minden értéked, hogy fel se ébredsz. Aztán kihez fordulsz?

Tudtad, hogy a növény termesztés házikertben egyáltalán nem nyereséges? Nem éri el a befektetett eszközök árát sem, az idő ráfordítást meg végképp nem. Irtózatos munka csak azt megtermelni amit megeszel, vagy annak legalább egy részét, eleve több ezer négyzetméterről beszélünk, amit gépek nélkül az életben nem művelsz meg. Igen keményen rá kell készülni a saját ellátás megtermelésére is főleg anyagiakkal (és akkor ott vagyunk ahol a part szakad), a felesleget meg eladod... hát ja. Csak falun ez nem igen érdekli az embereket, mert ugyanaz a szomszédnál is megterem ami nálad. Amikor meg letermett annak lesz akinél megoldott a tárolás. Városba meg akkor beszállítani, addig is tárolni, értékesíteni, meg ne romoljon közben, mert amúgy még magadnak se lesz hűtőd, nem hogy erre... és akkor add el amikor a nagy gazdák felveszik a támogatást és hozzád képest ötöd áron termelnek.

Az autót megszereled mert addig szereled amíg nem lesz jó. Hát persze. Internetes manualok alapján gondolom :)) Aki nem csinált még ilyet az nem tudja hogy megy ez... nem fog ám a barkácsáruházas kulcs bárhova beférni, bármit kibírni, nem véletlen van az autószerelőknek olyan szerszámkészletük amilyen. Meg persze akna minimum kell. Nem tudom hányat csináltál eddig, azért el is férj benne, talajvíz se legyen benne, eső se essen bele, de be se omoljon. Hát ezt ingyen biztos könnyen meg lehet oldani. Megnézem hogy cseréled a hengerfej tömítést, főleg ha síkolni is kell... házilag lehetetlen.

Amire készülsz az egy több száz évvel ezelőtti paraszti életforma. Nyomorúságos konkrétan. Régen se volt öröm, nem azért éltek így mert annyira jó volt, hanem mert nem tehettek mást. Ma meg az infrastruktúra se erre van kiépülve, így akinek nincs kapcsolata a civilizált világgal és nincs anyagi termelő képessége az elveszett.

Mindennek a tetejébe még vinnél magaddal egy hasonlóan az élet gyakorlati dolgaiban képzetlen csajt is :) Nyár elejei költözést javaslok, mert bár lefogytok alaposan, de őszig kihúzzátok valahogy, de legyen valami kapcsolat a szüleitekkel akik meg tudnak menteni amikor véget ér ez a "kaland".

TB -t fizettessétek be előre a szülőkkel, mert azért megtörténhet sok minden. Kár lenne ha egy téves szemlélet életeket is követelne, mert az emberek elől ennyire elzárt helyeken hamar megvan a baj, főleg ha nincs rutin, erő, tapasztalat, szakértelem.

2017. márc. 9. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!