Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezek után még van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezek után még van esélyem? Mit csináljak, ha megundorodott tőlem? 19/f

Figyelt kérdés

Nagyon régóta tetszik egy lány és tudom, hogy én is neki. A hétvégén találkoztunk, együtt ittunk aztán buliztunk is és végül hazakísértem ő meg felhívott magukhoz, aztán volt csók tapi stb és végülis lehúzta a nadrágom és szopni kezdett de egy idő után abbahagyta és ilyen fancsali képpel mondta, hogy "bocsi de nagyon büdi, inkább hagyjuk jó?". És akkor az volt, hogy még nála aludtam de már csókot sem akart adni csak engedte hogy átöleljem :( Azóta nem is ír nekem vagy csak nagyon keveset és ilyen tök flegmán.

Én nem vagyok igénytelen semmi bajom nincs dehát előző este fürödtem utoljára és egész nap mentem ide oda lehet, hogy lett egy kis szaga de most komolyan nem tehetek róla... Mostmár úgy megundorodott tőlem, hogy nem is érdeklem többet vagy mi??? Vele is simán előfordulhatott volna, ő sem mosta meg előtte ha tovább mentünk volna. Most komolyan ez ekkora baj? Ez bárkivel előfordulhat.

2017. márc. 8. 13:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

Szóval a nők a gonoszak, mert nem veszik a büdös faaszt a szájukba.

Én kérek elnézést. El vannak a nők kapatva ezzel a napi fürdéssel.

2017. márc. 8. 15:58
 22/25 anonim ***** válasza:
30%

Ennyi libát...

Nem arról van szó, hogy a Kérdező nem fürdik...

Ha tudta volna, hogy orál lesz a vége, biztosan zuhanyozik...

Nem így tervezte, így járt...ha tudja, hogy mi lesz a vége, biztos lefürdött volna.

Dobáljuk meg őt, persze, ettől jobb lesz neki!

Ezt, most a lány vagy megérti, vagy nem...

Legközelebb máshogy viselkedsz ilyen helyzetben, ha látod, hogy hová fajul az este, majd előtte elszaladsz a mosdóba és rendbe teszed magad.

Ne vedd a lelkedre!

2017. márc. 8. 16:06
 23/25 A kérdező kommentje:

"Szóval a nők a gonoszak, mert nem veszik a büdös faaszt a szájukba"

Istenem TE IS TUDOD, HOGY NEM EZT MONDTAM!

Most mit kell kiforgatni a szavaimat? Természetesen nem azzal van a gond, hogy ez neki nem tetszett és abbahagyta. Hanem az, hogy most olyan velem amilyen amikor én tök normálisan próbálkozom menteni a helyzetet.

2017. márc. 8. 16:26
 24/25 anonim ***** válasza:
87%
Hát sajnos ezen nicns mit mondani. A testi higiénia az kényes dolog. Örülj neki, hogy megmondta mi a baja és nem azon kell itt most filóznod, hogy miért hagyta szó nélkül abba és, hogy miért nem beszél veled már. Amúgy sajnos ez a hajó elúszott!!!! Legközelebb ha tapi és csók van akkor irány a zuhany. Főleg egy hosszú nap után. Értem, hogy véletlen egyszeri alkalom volt, de mivel érzelmek nélkül vágtatok bele és így volt baki, így nem elvárható az együttérzés. Sajnos mivel nem nagyon ismer a lány, így neki mindíg a büdös F..ku maradsz. ez van.
2017. márc. 8. 16:40
 25/25 anonim ***** válasza:
54%
Én lányként írok, de szerintem igenis előfordulhat ez, hogy nincs időd fürfeni buli előtt, meg azt is megértem hogy mindenképp akartál menni mivel ott volt a lány. Viszont azért abba belegondolhattál volna hogy fürdés nélkül azért ott már nem vagy valami friss :/ kapcsolatban ez ugye másképp megy, mert ott őszintén meglehet mondani, vagy közös zuhanyzás, de ugye ez neked hirtelen jött. Hát akkor is mondhattad volna neki, hogy zuhanyozzatok le... de ez már késő bánat sajnos. De ha emiatt kiábrándult akkor soha nem is tetszettél neki igazán. Ha nagyon emészt a dolog akkor mond el neki az igazat. Mond meg neki hogy nagyon siettél mert nem akartál kimaradni főleg hogy tudtad hogy ott lesz ő is, és nem gondoltad hogy ez lesz belőle, de ha tudtad volna akkor természetesen zuhanyzol előtte. Jobbat nem tudok mondani, én szerintem őszintén megmondanám ezt.
2017. márc. 8. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!