Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezek után még van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezek után még van esélyem? Mit csináljak, ha megundorodott tőlem? 19/f

Figyelt kérdés

Nagyon régóta tetszik egy lány és tudom, hogy én is neki. A hétvégén találkoztunk, együtt ittunk aztán buliztunk is és végül hazakísértem ő meg felhívott magukhoz, aztán volt csók tapi stb és végülis lehúzta a nadrágom és szopni kezdett de egy idő után abbahagyta és ilyen fancsali képpel mondta, hogy "bocsi de nagyon büdi, inkább hagyjuk jó?". És akkor az volt, hogy még nála aludtam de már csókot sem akart adni csak engedte hogy átöleljem :( Azóta nem is ír nekem vagy csak nagyon keveset és ilyen tök flegmán.

Én nem vagyok igénytelen semmi bajom nincs dehát előző este fürödtem utoljára és egész nap mentem ide oda lehet, hogy lett egy kis szaga de most komolyan nem tehetek róla... Mostmár úgy megundorodott tőlem, hogy nem is érdeklem többet vagy mi??? Vele is simán előfordulhatott volna, ő sem mosta meg előtte ha tovább mentünk volna. Most komolyan ez ekkora baj? Ez bárkivel előfordulhat.

2017. márc. 8. 13:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%

Ezért ragaszkodom én mindenképp fürödni előtte.

Viccet félretéve, nem kellett volna hagyni,hogy lehúzza a nadrágod. Ha régóta tetszik a lány, akkor biztosra kell menni, meg kell adni a módját.

Szerintem kiábrándult és valószínű, hogy nem is akart téged komolyan, ami abból is látszik, hogy így neked esett. Majd legközelebb legyél óvatosabb.

2017. márc. 8. 13:24
 2/25 anonim ***** válasza:
20%
Egy nem gyerekes nő/férfi nem undorodik meg a másiktól. Csak érettebbekkel ismerkedj, ne dedósokkal.
2017. márc. 8. 13:25
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Annyira alap dolog hogy orál vagy szex előtt megmosakszunk..
2017. márc. 8. 13:28
 4/25 anonim ***** válasza:
34%

Volt egy kis szaga... na bumm, akkor javasoltam volna egy közös zuhanyt, amitől még jobban felizgulunk és folyt. köv.

Egy értelmes nő, nem így viselkedik, ha meg mégis nem az illattal volt baja.

De szemét dolog volt felhúzni téged, aztán meg ilyen mondvacsinált mondattal abbahagyni.

2017. márc. 8. 13:29
 5/25 anonim ***** válasza:
71%
Ja, az érett ember ismérve, hogy a szájába szarhatsz.
2017. márc. 8. 13:30
 6/25 anonim ***** válasza:
14%
Meg kellett volna dugni az orál helyett.
2017. márc. 8. 13:38
 7/25 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem kiábrándult belőled.

Lehet lepontozni, de én is kiábrándulnék egy ilyen férfiból. Több mint egy napja nem fürödtél, ha jól értem. Nem is tudom felfogni, hogy hogy hagyhattad, hogy egyáltalán belekezdjen. Buli előtt miért nem tudtál gyors letusolni? Egyszerűen gusztustalan, hogy egész nap ott izzad meg pisilsz vele meg minden, és aztán még azt vegyem a számba.

Vele nem hiszem, hogy előfordulhatott volna, mert a legtöbb ember fürdik, mielőtt bulizni megy/"randizni" a számára tetsző személlyel, pláne, ha kölcsönös a vonzalom. Vagy csak szimplán van nála intim törlőkendő, és azzal rendbeszedi magát.

Az én párom sosem hagyja, hogy szájjal csináljam, max kézzel, ha már több mint fél napja fürdött. És nem, ez nem öli meg a spontán szexet.

2017. márc. 8. 13:41
 8/25 anonim ***** válasza:
95%

Alap dolog a szex előtt a mosdás, ... kultúremberek esetén.

Te még a randira is mosdatlanul mentél.

Most legalább egy életre megtanultad, hogy csak színvonal alatti nővel lehetsz együtt retkes f...szal, de kalkuláld bele, hogy annál te is bűzorgiában részesülsz.

Ezeket most úgy írom, hogy közben forog a gyomrom és az a véleményem, hogy ennél a csajnál már semmi esélyed.

2017. márc. 8. 13:55
 9/25 anonim ***** válasza:
42%
De a csaj is hülye. Ha érzi, hogy nem olyan szagú perpill, mint amit elképzelt, akkor nem kéne orált adni, hanem máshogy próbálkozni. Addig erőltette magát rá, amíg elment a kedve. Neked se kellett volna hagynod, és neki se folytatni.
2017. márc. 8. 13:55
 10/25 anonim ***** válasza:
94%
En se veszem a szamba, ha a parom nem mosta meg az elmult maximum 8 oraban. Szex oke, az mehet, az se erdekel, ha ot nem zavarja ha en budi vagyok, ettol meg nekem nem kell elviselnem, ha o az. Felnott emberek tisztalkodnak, lol, nem az az erettseg jele, hogy leszopunk egy bacilustelep peniszt :D
2017. márc. 8. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!