Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek már semmi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek már semmi esélyem nincs nála? Mit csináljak? Nem is értem

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy gyönyörű és intelligens lánnyal, beszélgettünk és szóba került a bulizás, alkohol stb.

Arról volt szó, hogy én sokkal jobban elítélek egy drogost, mint egy alkoholistát. Erre a csaj teljesen kiakadt... egy darabig vitatkoztunk ezen, majd azt mondta, hogy bocs de ő nem akar többet találkozni és nem bírna összejönni valakivel aki elítéli a drogosokat.

2017. jan. 23. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom ő is drogozott/drogozik,vagy csak nem bírja az olyan embereket,akik mások felett ítélkeznek(és valljuk be,intelligens emberek nem is szoktak).
2017. jan. 23. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

:D

És hol itt a probléma...?

Gondolom, még időben lelépett, mielőtt kiderül, hogy neki a lazuláshoz kell egy kis fű, a partizáshoz pár tabletta, a tanuláshoz meg másmilyen tabletták.

Aki nem érzi magát érintve egy ilyen kijelentés után, az nem fog sértődötten elrohanni.

Nem vesztettél semmit.

2017. jan. 23. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Össze akarsz jönni egy drogossal? Örülj neki, hogy legalább hamar kiderült milyen a csaj.
2017. jan. 23. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Legalább időben kiderült...ne agyalj rajta, nem vesztettél sokat.
2017. jan. 23. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem drogozom (a füvet kipróbáltam), de ismerek drogosokat személyesen. Nem olyanok, mint amilyennek a szóróanyagokban leírták őket elrettentésképp. Ettől ez még egy ótvar szokás, és igyekszek segíteni nekik, hogy lejöjjenek. Viszont ha valaki nulla tapasztalattal ítélkezik, azzal én sem szeretnék semmit, mert ezért a tettéért meg én ítéltem el :)

Ha nagyon bejött a lány, keresd meg személyesen (hátha neten vagy telefonon nem reagálna), és beszéld át vele a dolgot. Simán előfordulhat, hogy neki is ugyanez járt a fejében. Persze az is lehet, hogy ő maga drogozik, akkor meg legalább kiugrasztod a nyulat a bokorból.

2017. jan. 24. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!