Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi felszines, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi felszines, akkor no letemre egyaltalan semmi eselyem labdabarugni nala?

Figyelt kérdés

A pasi tipikusan az a kigyurt, jokepu, BMW-s kategorias.

Nem az tetszett meg benne, hogy milyen autoval jar, mivel nekem akkor tetszett mar, amikor meg ki se volt gyurva, sot BMWje se volt.

Osszejott egy lannyal, aki tipikus hatalmas kirakott csocsos, mindig magassarkuban es minicuccban flangalo, agyonsminkelt csaj.

Ha peldaaul jo a testem, szexisen oltozom, de nincs kinn mindig a mellem, es nagyon keves smink van rajtam, akkor egy ilyen csaj mellett labdaba se rughatnek?

Ne ertsetek felre nem akarom elszedni a pasit, csak kivancsi vagyok a velemenyetekre?

Tudom, hogy a szepseg relativ, de tegyuk fol, hogy regebben erdekeltem a pasit

2015. nov. 18. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Kuldj egy kepet es megmondom. Igaz nem vagyok kigyurt es bmw helyett is audi van,de jokepunek viszont iszonyat jokepu vagyok!
2015. nov. 18. 23:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha látja rajtad, hogy kedves és odaadó vagy, máskor pedig azt is megmutatod, hogy kihívóan öltözve el tudod csavarni a fejét akkor lehet esélyed.

Persze ehhez ismerni kellene a fickót, mert mindenkinek más dolog fontos.

2015. nov. 19. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!