Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Doktornőként kevesebb esélyem lesz a férfiaknál?
de most te mindenképpen a szakmába akarsz párt találni?
figyelj, én 26 vagyok, nem régóta szingli, és nem régóta ismerkedem.
De abszolút nem foglalkoztat, hogy melyik lánynak mi a szakmája, stb. Örülök ha már dolgozik, mert akkor könnyebb komolyra fordítani, de ha tanul, nyilván azzal sincs bajom.
Ha megtudom szeretni, és Ő is engem, nincs az a munka, meg beosztás meg stb ami közénk állhat.
én ezt vallom :)
26/F
Nem tudom, hogy mi az általánosság, speciel engem nem érdekelne, hogy mi a párom foglalkozása. Ha egyetértünk és meg van a szimpátia meg ami kell, akkor más nem releváns dolog. De ahogy mondtam, ez csak a személyes véleményem.
25/F
Akit az taszít, ha nem ő lehet férfiként egy nőnek az isten, mert neki kell a jobban leresőnek/okosabbnak stb. lennie, az jobb is, ha elkerül.
Szerintem neked sem kell kisebbségi komplexusokkal és önbizalomhiánnyal küzdő férfi, aki akkor érzi jól magát, ha a nőt letiporja, lehúzza, hogy ha neki valami bem lehet jó, akkor nehogy már másnak sikerüljön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!