Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiteszi egy no a melleit, akkor mindenkepp megbamuljak a ferfiak? Vagy hogy mukodik ez a ferfiaknal?
neeem a nőre is figyelünk
#1+1
Ahogy a képen is látható, 4-ből kétszer a kezét nézte ahogy gesztikulál, egyszer a szemébe, tehát pont annyiszor ahányszor a nő az övébe (mármint a férfi szemébe, és nem a nadrágja övébe ), és csak egyszer a melleit. Amik egyébként elég jónak tűnnek. :)
Velem nem járna jól egy nő sem,mert ugyanolyan emberként nézek már a nőkre,mint bárki másra és nem érdekel mit tesz ki vagy mit nem...
Ugyanolyan közömbös számomra,mint bármelyik másik ember már manapság.
25/F
Attól függ. Én hiába teszem ki kirakatba a cickóimat, nem igazán bámulja meg senki :D Nekem push-uppal olyan a mellem, mint másnak melltartó nélkül, szóóóóóval... Igen, engem jobban megbámulnak rövid szoknyában, dekoltázs nélkül, mert a lábaim és az alakom viszont valóban jók :) Attól még nem kell ribizlisnek elképzelni, egy ehhez hasonló egyszerű, rövidebb nyári ruha esetemben pl már megteszi a hatást:
Szerintem egyébként a férfiak a szép, látványos dolgokat bámulják meg. Függetlenül attól, hogy közönséges vagy csábító, szép vagy simán csak felháborító, ami vonzza a tekintetet, az vonzza. Ha valakinek szép kerek csípője és hosszú, feszes combjai vannak (mint nekem), akkor azt fogják megbámulni, függetlenül a többi testrésztől, ha valakinek meg a nagy, gömbölyű mellei ugranak szembe, akkor őt is meg fogják bámulni, szintén a többi testrészétől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!