Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy no mindenkepp erezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy no mindenkepp erezni fogja, ha egy pasi oda van erte?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Általában igen, lejön a srác viselkedéséből. :)
2016. ápr. 8. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt a kerdest ugye nem a "felnott parkapcsolatok" kategoriaba szantad? Amugy a valasz: igen.
2016. ápr. 8. 10:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészt lehet, hogy a férfi remekül el tudja játszani, hogy a nő totál semleges a számára. Főleg, ha nincsenek napi közvetlen kapcsolatban. Másrészt elképzelhető, hogy a nőnek nincs önbizalma, és azt hiszi, hogy félreérti a férfi viselkedését; esetleg enyhén autista, és nem képes dekódolni a jeleket.
2016. ápr. 8. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:

"Egyrészt lehet, hogy a férfi remekül el tudja játszani, hogy a nő totál semleges a számára"

Erdekes, szerintem meg pont hogy a nok ilyenek..

2016. ápr. 8. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát... nekem van egy sejtésem, hogy a barátom egyik barátja, ha nem is odavan értem, de ha nem lennénk foglaltak, tuti akarna valamit.

Igazából semmi konkrétat nem mondott nekem, de valahogy mégis így jön le, mert oké, hogy a barátomnak mondogatja ezeket, de dicsér, hogy milyen szép hosszú a hajam, meg hogy mennyire nagyon-nagyon bír engem. Na most, közben tudom, hogy a barátnőjét imádja, de ne mondja nekem senki, hogy ez semmiség. Amikor mind a négyen egy helyen voltunk is leggyakrabban hozzám beszélt, hangos is volt, úgyhogy gyakran közel is jött.

Szóval semmi kézzel foghatót nem mondott, nekem mégis van egy ilyen érzésem.

De van, aki tényleg csak bebeszéli magának egyébként.

Mondjuk nekem amúgy is (sajnos) jók a megérzéseim 98%ban mindenről.

2016. ápr. 8. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

"Amikor mind a négyen egy helyen voltunk is leggyakrabban hozzám beszélt"

Ez mindent elmond. Odavan erted. :)

2016. ápr. 9. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, akkor ez elég ciki, mert mellette volt a barátnője is, oké, hogy azon kívül is vannak együtt, de na.

Régebben viszont jártam úgy, még tiniként, hogy félreértelmeztem és beképzeltem dolgokat, annyira akartam.

2016. ápr. 10. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod, ez ciki. Meglepodnek, ha nem lett volna utana koztuk balhe ebbol.. Mar ha tenyleg szerettek egymast.
2016. ápr. 11. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!