Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők akkor féltékenyek az esetek többségében, ha érzelmeket táplálnak egy avagy adott férfi iránt. Na de a férfiaknál ez hogy működik? L
Én eddig soha nem voltam féltékeny.
Valami baj van velem?
Nő vagyok, de én se voltam még féltékeny. Állításod megdőlt kislány, ezért nem kéne általánosítani, mert mindig lesz olyan, akire nem igaz az adott mondat.
Egyébként a féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
"Az esetek 99%-ban a féltékenység arról szól, aki érzi és nem arról, aki iránt érzik."
Szabó Péter
#2 Próbálod degradálni a kérdezőt miközben egy Szabó Péter idézetet másolsz be. Ez most így komoly? Egyébként meg mindig van kivétel. Nem muszáj mindent magadra venni.
A kérdésre a válszom pedig, hogy ugyanígy működik a férfiaknál is.
szerintem féltékenységben nincs különbség férfiak és nők között.
23f
pl amíg te taktikázol, addig a lány összejön mással.
ezért sincs értelme taktikázni. ha kölcsönös a vonzalom, akkor minden sima ügy. máskülönben meg nincs is kapcsolatba kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!