Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Doktornőként kevesebb esélyem lesz a férfiaknál?
Egy orvosnak is lehet alacsony intelligenciája (nem egyenlő a tanultsággal), egy szakmunkásnak meg magas, és ezt nem irigységből mondom!
Kicsit legyél szerényebb, lehet ezért nem közelednek hozzád a férfiak! 24N
Sajnos igen, de van sok diplomás férfi is, akinek ez nem teher.
Igazából azok a kapcsolatok, ahol a végzettségben vannak különbségek, mindig a kisebb végzettségű miatt szoktak gallyra menni. Olyankor a diplomás/doktor biztosítja őket,hogy elfogadja, hogy nekik mondjuk szakmunkás bizonyítványuk van, és egyáltalán nem érezteti úgy, mintha felsőbbrendű lenne. A kisebbségi komplexus viszont ennek ellenére is kialakul bennük sajna. :(
Én szeretem az okos nőket, nekem imponálna, ha orvos lenne.
25F
"Egy orvosnak is lehet alacsony intelligenciája (nem egyenlő a tanultsággal), egy szakmunkásnak meg magas, és ezt nem irigységből mondom! "
Ja, az orvosira csupa analfabéta hülye jár, bezzeg az ácsok, ott aztán hű meg ha!
Van rálátásom az ügyre személyesen érintettként, ugyanis orvosként végzek, és előtte technikumba jártam. A volt osztálytársaim többsége szakmunkás vagy érettségi után elvégezték a technikumot. Látom a különbséget. Nem, nem gondolom, hogy az orvosok, mérnökök vagy épp közgazdászok rózsaillatút és lilát, és nagyon jóindulatú, kedves, talpraesett, józan paraszti ésszel megáldott emberek vannak közöttük, de nem találnánk közös témát a közös életünkben. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!