Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy 10 centivel alacsonyabb fiúval?
Megismerkedtem egy sráccal az egyetemen, nagyon jófej és helyes is, már egy csomót beszélgettünk és múltkor elhívott egy italra. Nem vagyok biztos benne, de úgy hangzott mintha nem csak egy baráti találkozót szeretne, hanem randit. Egyetlen egy probléma van, az hogy kb 10 centivel alacsonyabb nálam. Nem akarok felszínes lenni, de zavar a dolog. Nem tudom elképzelni például hogy csókolna meg, ha összejönnénk. Mit csináljak? Adjak egy esélyt a dolognak?
Lányok, voltatok már ilyen helyzetben?
#24: Csak egy vörös hajú nő tudhatja, hogy néz ki a vörös haj. Oh, wait... No.
Régen nem a magasságoddal van gond, ha sorban visszautasítanak.
Teljesen kizárt, esélytelen. Egyszerűen azért, mert nem tudok férfiként tekinteni az alacsonyabb pasikra, nem tudok vonzódni hozzájuk.
Volt 1 centivel magasabb pasim, de még ez is zavart. Önkéntelenül összehúztam magam mellette, kényelmetlenül éreztem magam. Azóta inkább elkerültem az ilyesmit, és bele sem kezdtem semmibe azzal aki nem volt elég magas hozzám.
Anno mikor a férjemet megismertem, ő 190 cm, én 175, az volt az első gondolatom, hogy na végre már egy magas pasi! Akkoriban sorban ilyen 160-170 centis kissrácok akartak velem randizni. Mondanom sem kell, mindre nemet mondtam. Nekem ez nem megy. Vannak nők akik az izmos pasikért vannak oda, nekem a magasság a gyenge pontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!