Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez pasi szemérmesség, Vagy valami trauma?
A párom eredetileg a lakótársam volt. Hétvégén megszereztem, de amikor meg akartam csókolni, nem engedte, és inkább az arcomat puszilta meg. Ugyanezt csinálta, mielőtt visszamentem a szobában
Szóval kedden megismételtük a dolgot, de nem tudtam megcsókolni. Az utolsó pillanatban elveszi a száját. Pedig nem herpeszes, és én sem vagyok az.
Már-már komikus, de idegesítő. Egyébként mindenben benne van. Nem volt már szűz. Az arcomat és a homlokomat is megcsókolja, de a számat nem.
Javaslok egy rágót... :)
Viccet félre téve, lehet, hogy nem jössz be neki, de nem akar megbántani.
1: Aha. De attól rábólintott, mi? Hímek...
2: Azt mondta nem tudja.
3: Már nem csak "volna". Éppen ezért nem értem.
Kerdezz ra nyiltan.
Szerintem ezzel jelzi,h nem komoly a kapcsolat,hanem amolyan baratsag extrakkal talan. De inkabb o mondja meg,h miert nem akar megcsokolni.
N
Annyira nem értem én ezt most, azt írod a párod, de nem csókol? Aztán azt írod megszereztem. Megszerezni embert, olyan csúnyán hangzik, egót fényezünk? Nem sértésnek szánom, de azért na....
Lehet nem szeret csókolózni, van ilyen.VAgy a másik, a ku..rvák nem csókolóznak,mert az túl intim.De rád nézve az nem túl jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!