Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldogok vagytok? Megvagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogok vagytok? Megvagytok elégedve az életetekkel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 20:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Igen is meg nem is, mert minden rendben van végre a baráti körben, és megtaláltam életem szerelmét, viszont túl sok a csaldi probléma. :( Nem bírom már... :'(
2010. máj. 9. 21:00
 32/37 A kérdező kommentje:
húúúúú.... úgy látom kapós kérdés volt :D elég sok válasz érkezett...:D egyébként én még csak 14 éves vagyok...ez a kérdés úgy merült föl bennem,hogy épp az életem elmélkedtem,hogy mennyit változtam ,+hogy hamarosan egy szakasz lezárul az életemben,mivel ballagok...új suli, új környezet,új emberek....lehet nem leszek megelégedve az életemmel...most meg vagyok :D
2010. máj. 9. 21:06
 33/37 anonim válasza:

mindig a szíved diktáljon,mert többet érsz vele el:)

Én minden vagyonom feladnám azért h együttlehessek azzal akit szeretek

2010. máj. 9. 21:09
 34/37 anonim ***** válasza:
utolsó jogos:)
2010. máj. 9. 21:25
 35/37 anonim ***** válasza:

Még nem vagyok boldog..majd akkor leszek boldog ha összejövök azzal akit mindennél jobban szeretek a világon..Remélem sikerülni fog ha nem akkor nem leszek megelégedve az életemmel..még jobba mint mostanság..

Szeretem azt a Gyönyörűséget (L) Mindennél jobban :'(

2010. máj. 9. 22:11
 36/37 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok boldog, mert 3és fél milliárd nő közül senkinek sem kellek.
2010. máj. 10. 02:47
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem igazán,se barátaim se barátnőm, soha nem volt egyik se, a tudat, hogy így kell leélni életem olyan mint naponta balesetet szenvedni, még azt is bevállalnám ha lenne már végre valakim. Elart egy ideig, míg elfogadom, hogy így kell, hogy éljek de addig sok hasznom nincs a világon
2010. máj. 10. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!