Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogok vagytok? Megvagytok elégedve az életetekkel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 20:31
1/37 anonim válasza:
A párkapcsolati résszel nem. Most is kb fizikálisan egy karnyújtásnyira lesz, de nem :( Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok. Tanulok, dolgozom, lehetőségem van elérni a céljaimat és még sorolhatnám, semmi gondom nincs :)
2/37 anonim válasza:
Nem.
1. Nem volt még senkim.
2. Egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam nővéremhez képest...
3. Nem vagyok elégé nő.
19/l
3/37 anonim válasza:
erről beszéltem tegnap egy lánnyal sokkal idősebb volt nálam de azt beszéltük hogy ez emberek nem boldogok úgy általánosságban,én nagyon boldog lennék ha vele lehetnék!
5/37 anonim válasza:
Nem szoktad még meg? Itt mindenki pesszimista és sajnáltatja magát, ahelyett, hogy örülne. Másnak olyan balesete volt, amiből soha nem épül fel, vagy nincs fedél a feje felett és még sorolhatnám. Ők pedig makk egészségesen interneteznek a meleg szobából és sírnak, hogy senki nem érti meg őket. Ez a mai fiatalság :)
6/37 anonim válasza:
Én igen, bár ma szakítottunk 1,5 év után a barátommal. Már nem szerettem, ettől függetlenül kicsit furi lesz nélküle.:) Bár megkönnyebbültem.
A tanulás megy, sokat tanulok és szerencsére van eredménye, a barátaim a legjobbak a világon, a családom lesi a kívánságaimat és imádom őket...:) Jön a nyár, nemsokára szülinapom lesz:) Szóval minden oké.
17L
7/37 anonim válasza:
legtöbb embernek hiányzik valami az életéből,még a gazdagoknak is,ők is lehetnek betegek,vagy nagyon sokat idegeskednek,de a szegények is lehetnek boldogok,mert van szerelmük,vagy pedig nem idegesek a felső vezetőként.
8/37 anonim válasza:
amúgy meg magyarok pesszimisták nagyon.
9/37 anonim válasza:
20:36 Nem szeretted akkor miért voltál vele? O.O
10/37 anonim válasza:
Nem, úgyhogy megpróbálom olyanná tenni, hogy elégedett legyek vele. Sült galamb nem repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!