Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felrugnátok egy kapcsolatot ha már nem vagytok szerelmesek de jól megvagytok?
Én csak a saját példámból tudok kiindulni. 3 éves kapcsolatom volt, amiben én is így voltam. Elmúlt a szerelem már csak a kötődés volt meg. Mi szakítottunk és így utólag látva, nagyon jól tettük. Nem tudom hány éves vagy, ha fiatal még előtted az egész élet. Ha Ő az igazi, akkor úgy sem tudjátok egymást elfelejteni és kiderül. Beszéljétek meg egymással őszintén, hogy kinek mi a "terve" a másikkal. Remélem segítettem
22L
"Te tuti nő vagyok. Ők csinálják ezt h még éveket lehúznak valaki mellett még akkor is ha rossz, csak mert megszokás... SZÁNALMAS! Ha már nem szereted szakíts!"
Ja, de időbe telik, mire találnak még egy balekot, aki finanszírozza a baromságaikat. Mert lehet, hogy elmúlt a szerelem, de azért jól esik a figyelem. És ez tényleg szánalmas.
ma 12:05
Próbáljatok meg változtatni! Gondolj vissza arra az időre, mikor még szerelmes voltál, próbáld meg újra megtalálni azokat a dolgokat, amik akkor megfogtak benne. Szervezzetek közös programokat, kicsit lépjetek ki a mindennapok körforgásából. Udvarolj neki egy kicsit, függetlenül attól, hogy nő vagy, vagy pasi. Lepd meg valamivel. Az ilyesmi előbb-utóbb kizökkenti a másikat is a fásultságból és remélhetőleg ő is hasonlóan viselkedik majd veled.
Egy próbát szerintem megér.
a szerelem átalakul szeretetté. A kapcsolatod az utolsó félévben egyre jobb? Akkor nem értem miért akarsz szakítani...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!