Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogok vagytok? Megvagytok elégedve az életetekkel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 20:31
12/37 anonim válasza:
Az életemmel igen,habár a "mai" világ nagyon nem fekszeik nekem,sok a buta ember,a társadalom enyhén szólva elrohadt...Mindenki szép,mindenki menőő(nek hiszi magát) stbstb...
13/37 anonim válasza:
Nem.Ha lenne rá okom, akkor optimista lennék.De mivel nincs,.....
14/37 anonim válasza:
Én egy lottó 5-sel lennék megelégedve, de mivel nem lottózom, elég kicsi rá az esély.
16/37 anonim válasza:
Én boldognak érzem magam, és elégedett vagyok.
22L
17/37 anonim válasza:
én egyáltalán nem, senkisem foglalkozik velem,senkivel sem tudok beszélni, magamba vagyok zárkózva,akit szeretek ő engem nem.megváltoztam nagyon a nyáron, bunkó vagyok nagyon.nem tudok ugyanolyan lenni mint régen és őszintén: senkit se zavarna ha meghalnék szval...
18/37 anonim válasza:
ha lottóznál akkor is elég kicsi lenne rá az esély apám 35 éve lottózik és idáig 20 darab kettese és 4 darab hármasa volt:)
19/37 anonim válasza:
66%-os
Neked már pszichológusra lenne szükséged. Ez már nem egészséges pesszimizmus.
20/37 anonim válasza:
Ne feledjétek: beszélj és gazdagodj! itt nem pénügyről van szó!egy társsal is gazdagodhatsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!