Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
A kérdés pusztán elméleti...tudom, hogy a világ nem ennyire egyszerűen működik :)
A kérdésem az lenne, hogy ti mit választanátok:
Egy sikeres párkapcsolat, vagy egy sikeres karrier.
Nem mondom, hogy a kettő kizárja egymást, de ha tudod, hogy csak az egyikben lehetsz 100%-osan sikeres, akkor melyiket választanád?
Persze a másik is lehet elég jó, DE a legnagyobb sikereidet csak az egyikben érheted el, a másikban nem teljesen felhőtlen a hangulat...
24F
2017. febr. 28. 02:22
11/12 anonim válasza:
Nekem a munka penzkereses,nem akarok karriert epiteni meg ha furan is hangzik.Azert persze van hobbim, hosszu ideje kapcsolatban elek es epitgetjuk a jovonk,szeretnenk gyereket is.Csaladcentrikus vagyok ez szamomra fontosabb.Lehet azert mert en rossz csaladi korulmenyek kozt nottem fel.Szeretnem egy igazi szereto csaladba tartozni.Persze azert fontos,hogy a munkahely ne legyen annyira stresszes.Bar ilyen mar nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!