Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok?
A kérdés pusztán elméleti...tudom, hogy a világ nem ennyire egyszerűen működik :)
A kérdésem az lenne, hogy ti mit választanátok:
Egy sikeres párkapcsolat, vagy egy sikeres karrier.
Nem mondom, hogy a kettő kizárja egymást, de ha tudod, hogy csak az egyikben lehetsz 100%-osan sikeres, akkor melyiket választanád?
Persze a másik is lehet elég jó, DE a legnagyobb sikereidet csak az egyikben érheted el, a másikban nem teljesen felhőtlen a hangulat...
24F
Karrier. Egyértelmű.
A párkapcsolat nagyon túlértékelt dolog, valójában semmi szükség nincs rá. A karrier viszont fontos, hogy el tudd magad foglalni a nap minden órájában, hogy hasznosnak érezd magad és persze, hogy legyen mit a tejbe aprítani.
És persze ha a karriered egy bizonyos ponton túl jár, akkor a párkapcsolat is jön magától ha férfi vagy, mert a nőket a hatalom és a pénz érdekli felnőtt korban.
Nőként más a helyzet, de erről nem tudok sokat nyilatkozni mert nem vagyok az.
hát sikeres karrier lehet az amit te elképzelsz magadnak...
pl nekem a sikeres karrier nem azt jelenti, hogy sok pénzt keresek, mármint nem ez a fő cél számomra...
amilyen úton haladok az inkább számomra fontos, DE közben milliókat, talán milliárdokat is fogok keresni...
az eredeti célom az, hogy összehozzak valamit (meg van konkrétan mit, csak nem részletezném), sok-sok ember által és mások zsebét is rendesen megtömni, hogy ne egyedül álljak ott a csúcson, hanem magammal akarok rántani minél több embert a csúcsra, nekem a pénz nem annyira fontos
inkább számomra a siker az, hogy elérjük az álmom, létrehozzuk azt a közösséget és szellemi terméket amit elképzeltem, közben persze segíteni akit lehet, minél több embert felkarolni...
itt nagyon is jó úton haladok!
párkapcsolattal kapcsolatban is vannak elképzeléseim, de sajnos ilyen téren nem alakulnak fényesen a dolgok :S
24F
#2:
én a párkapcsolat helyett tinikoromban a hobbimra, a szórakozásra koncentráltam, elég szép eredményeket értem el ahhoz képest, elég jó lehetőségeim lettek, DE cserébe a párkapcsolat téren űrt érzek...
tehát az, hogy mennyire "túl értékelt a párkapcsolat", az egyén függő :)
én azon gondolkodtam, hogy mennyit változtam az évek alatt, mennyit tettem a sikeres kapcsolatomért, mennyit a sikeres karrieremért...
a karrier olyan számomra, ha jól beindítom, akkor elég nehéz elhasalni, a párkapcsolat viszont nem ilyen...
te teszel azért, hogy sikeres legyél a karrieredben? :)
24F
Igen ezért is jobb a karrier, ott megbecsülnek ha tényleg eljutsz egy szintre.
Teszek érte nyilván, bár már sínen van egy ideje szerencsére.
A párkapcsolat pedig olyan dolog ami egyik napról a másikra összeomolhat. Mert bár sokan szentimentálisak és elhiszik a szerelmet és a többi maszlagot, az igazság az, hogy a nőket.
Ami téged illet, szerintem te csak olyan vagy mint a legtöbb ember: Mindig olyan dolgokra vágysz, amik nincsenek meg az életedben. Ez gondolom normális. Én szerencsés helyzetben vagyok, mert fiatalabb koromban csalódtam eleget a nőkben minden téren eleget ahhoz, hogy most így utólag ne bánjak semmit.
Alapvetően eddig kétféle embertípussal találkoztam ebben az értelemben: Mindkét embertípus tudja, hogy a nőkben nem lehet megbízni (kellő tapasztalat után), de: Az egyik ennek tudatában is keres újabb és újabb nőket az életébe, mert szerintük megéri. A másik fajta olyan, mint én és feleslegesnek tartja a vesződséget a semmiért cserében sőt ami azt illeti, sokkal olcsóbb is így élni.
#5:
lehet igazad van a saját szemszögedből nézve :)
én még bízok a nőkben néhány csalódás után is, önmagamból kiindulva hiszem, hogy van bizalom és szeretet a világban és a nőkben is!
lehet olyanra vágyok ami nincs :) de én hiszek abban, hogy sikerül olyan párkapcsolatot kialakítanom, amiben boldog lehetek! és a partner hűséges és megbízható lesz...
vannak olyan emberek akik nem sikeresek munka terén, anyagiak terén...de mégis van mellettük egy szerető társ aki segíti őket...
sok karrierista magányos...de sokaknak cserébe elég nagy sikereik vannak!
persze van vegyes is, amikor jó karrier, jó kapcsolat, de közepesnek mondható sikerekkel :)
én nem akarok egy magányos karrierista lenni, az nem tenne boldoggá, de az sem, ha feladnám a karrierem...még keresem az aranyközéputat :)
24F
érdekelne, hogy karrieristaként, ha a barátnő mind1, akkor hogyan képzelitek el a jövőt?
terveztek egyáltalán családot?
A karrier csak az én sikerem lenne, de egy sikeres párkapcsolat egy család sikere. Így a párkapcsolatot választanám.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!