Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem túl sivár a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem túl sivár a kapcsolatom?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt. Tisza parton van egy nyaralója a pároméknak. Undorító hely. Kupi, rendetlenség van amit a szülei hagytak ott. Nem is akarnak rendet tenni. Oda néha lemegyünk ha jó az idő. De azon kívül szinte sehova nem megyünk. Sok hetvégén dolgozik a párom. Ha jó az idő akkor is egyedül vagyok mert horgászni megy és akkor egesz hétvégékre eltűnik. Egyedül nincsen kedvem elmenni programokra. Ismerőseim sem érnek rá mindig. Családom se közel él. Párom azt mondta hogy az ő szülei mindig otthon vannak mi minek menjünk el ide oda? Màr mondtam neki nagyon magányos vagyok. Nem érdekli. Ugyanúgy be van tervezve neki mikor megy horgászni. Velem sose tervez semmit.
2017. febr. 27. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kapcsolatnak csúfolt langyosfos valamiben akkor se maradnék benne, ha a világon nem lenne más férfi.

Különbözik az igényszintetek, ő ezen nem akar változtatni, így neked kell döntened - ad-e annyi pluszt ez a "kapcsolat", hogy érdemes elcseszned rá a fiatalságod vagy képes vagy megemberelned magad és szakítanod, ezzel megadva magadnak az esélyt, hogy legalább később ne szenvedj.. Ez kizárólag rajtad múlik - te vagy felelős a boldogságodért, nem más.

2017. febr. 27. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdekes vagy te is, nyavalyogni tudsz de ha szakítást tanácsolnak az már nem! Inkább elvegetálsz mellette éveket.

Rosszabb esetben egy életet.

Kell a szar? Kell!

2017. febr. 27. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!