Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszi1993 kérdése:
Ha nincs kapcsolatom, csak randizom emberekkel, és e közben szexelek csak valakivel, az baj?
Figyelt kérdés
Nem igertem senkinek semmit,csak randit, viszont nagyon hianyzik a szex,es van akivel kolcsonosen csak ezert kivanjuk is egymast. Nem vagyok konnyuveru nocske, es kisse furcsa is ez nekem, de szeretnek lefekudni vele, aztan ki tudja,meg talan lehet kapcsolat is,viszont masokkal is randiznek.2017. jan. 4. 22:32
1/5 anonim válasza:
Meglepően gyengék idén eddig a trollkérdések...
Remélem beleerősítenek később, mert ez így nagyon ergya évjáratnak indul.
2/5 anonim válasza:
Nem baj.
Nekem is van egy lány akivel 4 hónapja csak heti egy-két alkalommal összejövünk szexelni, de azon túl nincs semmi köztünk.
Úgy, hogy közben másokkal is ismerkedek, járok randizni. Nyilván nem kell ezt hangoztatni persze.
24/F
4/5 anonim válasza:
A húszas évek eleje a tapasztalásról szól. :)
5/5 anonim válasza:
Ha neked ez belefér, akkor kik vagyunk mi mások, hogy pálcát törjünk feletted?
Az ilyen összejárogatós történetek amúgy azonnal mederbe terelik magukat.. Elég megvárni azt a pillanatot amikor búcsút intetek egymástól illetve a következő néhány napot, hogy a másik vagy épp te mennyire töri magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!