Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén: mi van itt az emberekkel? :D
Bevallom, eddig csak röhögni jártam ide, de az élet olyan, mint a South Park: minden poén mögött van egy kis keserűség.
Azonban én az életben teljesen mást látok, mint amit leír sok ember. Itt, ha kikerül egy kép egy lányról, aki nem tökéletes, de bájos, máris írjátok, hogy milyen ronda és idegesítő feje van, és hogy nektek biztos nem kéne - más posztban meg sírtok, hogy még a legrondább nő is nemet mond. Az életben(de akár más oldalakon is, ami nem gyakorikérdések) azt látom, hogy mindenkinek akad udvarlója. Legyen az sovány, telt, kövér, szőke vagy barna. Ahogy a férfiak sem tűnnek olyan nyámnyilának, mint ahogyan itt előadják magukat. Nagyon sok szép női ismerősömnek van teljesen átlagos pasija, aki nem izmos, de egyelőre még kocsija sincs.
A másik: a youtuberek. :D YouTube-on szeretitek őket, a rendezvényeken elözönlik őket a rajongók, cégek keresik fel őket, interjú vagy termék népszerűsítésének céljából. Itt, gyk-n meg mindenki 'magamutogató, ellenszenves idiótának' van elkönyvelve.
Tisztában vagyok vele, hogy szét fogjátok trollkodni ezt a kérdést, de tényleg, mi ez a rosszindulat? :"D Savanyú a szőlő? Vicces, meg minden, de néha már fárasztó a károgás. XD
1. Ennyit? :D Tudom, hogy könyvet nem szerettek olvasni, mert hosszú, de egy kis arasznyi szöveg is gondokat okoz? :D
Na mindegy. ;D
Lesz itt elég válaszoló nélküled is, én úgy érzem. XD
itt név nélkül lehet fikázni. Máshol nem.
sztem emiatt :)
Egész egyszerű pedig. Amikor kiírom a nevem a hozzászóláshoz, mindig kevés százalékot kapok. Nullát vagy 50 körülit. Amikor megunom és név nélkül írok, behozom a hátrányt, 100 % körül kapok. :)
Ez van, az embereket frusztrálja a sikeresség.
Ez egy névtelen fórum, névtelenül lehetsz csak úgymond sikeres.
Ennél többet nem szeretnék erről gondolkozni, jó ez így. :) ....
Ide általában a nőknek is, és a férfiaknak is egy bizonyos típusa jár fel válaszolgatni. Pláne ebbe a kategóriába. Könnyen össze lehet szedni egy csomó közös tulajdonságot a válaszolók közt. Ez nem azt jelenti, hogy ezen az oldalon kívül is minden ember ilyen.
Amúgy olyan kérdésekre nem emlékszem, ahol nők külsejét szidnák. Olyan viszont sok van, hogy kitesznek egy átlag vagy átlag feletti férfiról képet, hogy bejön-e a nőknek, és max a 30% állna egyátalán szóba vele.
Én függetlenül attól pontozom valakinek a hsz-ét, hogy kint van-e a neve vagy sem.
A saját nevemet direkt nem teszem ki, mert rögtön jönnének a levelek, talán mert a toplista elején vagyok található, de inkább mert könnyebb valakit úgy támadni, ha van fogalmad ki lehet ő.
Viszont egyszer valaki megemlítette a nevemet egy régebbi kérdés alatt, hogy kikkel találkozna szívesen, jól esett, puszi érte! :)
Szerintem az itteni felhasználók sokszor sarkosabban látják a helyzetet, mint amilyen valójában.
Rengeteg párt látok én is, akik nem instagram külsejű szép emberek, mégis boldogok egymással.
én azt nem értem mért használlja mindenki ugyanazt a szót,
pl:defektes,mártogassa a farkát stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!