Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le? (help)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le? (help)

Figyelt kérdés

Van egy fiú mikor megismertem normálisnak tűnt, aztán persze kiderült róla, hogy beképzelt és több csajjal is kavargat.Elég bunkó beszédje van ilyen nagy dumás srác, de engem ez egyre jobban idegesít, és a legjobban az, hogy bemásolja nekem a beszélgetett dolgait, h kivel mit beszél, ha nem reagálok egyből felcsattan, hogy mondjak már rá valamit, és olyan stílusban beszél mintha egy haverja lennék de közben"demegdugnálak" megszóltam emiatt, hogy ezt fejezze be, de még jobban csinálja.mit te3gyek mit mondjak neki, hogy hagyjon?

18/L

2010. máj. 9. 15:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
héj te magad ellen beszélsz vagy én értek félre vmit? egyik válaszodban azt írod h nem jön be meg csúnya meg kövér meg ilyenek a másikban meg már bejön meg ilyenek? na látom nem csak én vagyok ennyire határozott... :D
2010. máj. 9. 16:19
 12/18 A kérdező kommentje:
félreértetted:D az jönne be,hogy elsétálnék mellette csak úgy, de csak akkor ha nem lenne ilyen:D mert, hogy ilyen simán utánam jönne :D
2010. máj. 9. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
ja ne haragudj csak elég kómás vagyok most. :) kukin kell térdelni vagy a jó öreg gázspray :)
2010. máj. 9. 16:24
 14/18 A kérdező kommentje:
semmi gond:D persze rúgjam meg. Mondjuk akkor tuti békén hagyna :D
2010. máj. 9. 16:25
 15/18 anonim ***** válasza:

-ha bemásolja mond azt:

ok

-ha meg még kérdez vmi hogy hogytetcik vagy vicces mi??

akk ezt válaszold: nemizgat, nemnagyon érdekell

tilsd le vagy meny fell rejtve és írj rá akki fontos ugyis lefog egy idő után kopni rolad :D

2010. máj. 9. 16:29
 16/18 A kérdező kommentje:
oké:) köszi:)
2010. máj. 9. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Tiltsd le, és ne vegyél fel ismeretleneket msn-re.

Vagy: kinyomod rögtön ha ír.Tök mindegy mit, te kinyomod és kész. Tutira megunja.Legyél kitartó!

2010. máj. 9. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondd,hogy terhes vagy az apjától.
2010. máj. 9. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!