Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le? (help)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le? (help)

Figyelt kérdés

Van egy fiú mikor megismertem normálisnak tűnt, aztán persze kiderült róla, hogy beképzelt és több csajjal is kavargat.Elég bunkó beszédje van ilyen nagy dumás srác, de engem ez egyre jobban idegesít, és a legjobban az, hogy bemásolja nekem a beszélgetett dolgait, h kivel mit beszél, ha nem reagálok egyből felcsattan, hogy mondjak már rá valamit, és olyan stílusban beszél mintha egy haverja lennék de közben"demegdugnálak" megszóltam emiatt, hogy ezt fejezze be, de még jobban csinálja.mit te3gyek mit mondjak neki, hogy hagyjon?

18/L

2010. máj. 9. 15:51
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
hajajj már nem is egyszer küldtem el, de nem érdekli, ugyanúgy keres ír, msnen letiltottam de felvett más címmel, annyira nyomul de ilyen szöveggel viselkedéssel meg,hogy bemásolja nekem, hogy kivel mit beszél nem ér el semmit se
2010. máj. 9. 15:55
 2/18 anonim ***** válasza:
bunkózz vele te is, majd megunja és lelép :)
2010. máj. 9. 15:57
 3/18 anonim ***** válasza:
csinálj egy másik msn-címet amire csak azokat veszed fel akiket szeretsz és sehol ne tüntesd fel h mi az új címed. am közel laktok egymáshoz?
2010. máj. 9. 15:57
 4/18 A kérdező kommentje:

az a gond, hogy nem hiszem, hogy magára venné :S valamit be kellene szólni neki amitől talán vissza vesz.Ráadásul nem is jó pasi nem akarom bántani de nagy darab és csúnya, szívesen barátkoznék vele de ha ezt csinálja...

Az msn-en is jó ötlet csak mire felveszek mindenkit:D de ha nem lesz más akkor ezt fogom csinálni, igen elég közel lakik pár utcával arrébb

2010. máj. 9. 15:59
 5/18 anonim ***** válasza:
vagy ne írj neki vissza ha rád ír. én sok embert ráztam már így le. vagy ha bemásolja a beszélgetéseit akkor csinálj úgy mintha nem érdekelne csak annyit írj rá h "aha ja persze..." érted mit akarok ebből a káoszból kihozni? :)
2010. máj. 9. 16:01
 6/18 anonim ***** válasza:
16:01 - ez már nálam is működött :D tényleg azt kellene, nem reagálni semmire és megunja
2010. máj. 9. 16:02
 7/18 A kérdező kommentje:
értem értem persze:) ezek is jó ötletek de akkor is ír, a bemásolt szövegeire nem is reagálok de rákérdez, de nem tudom azthiszi, hogy érdekel? nem értem, hogy miért nem tűnik neki fel, hogy nem érdekel :S
2010. máj. 9. 16:02
 8/18 A kérdező kommentje:
jólvan remélem feladja hamar:D csak ez az msn, ha utcán találkozunk..majd elfutok :D
2010. máj. 9. 16:03
 9/18 anonim ***** válasza:
menj el mellette úgy, mintha ott se lenne
2010. máj. 9. 16:04
 10/18 A kérdező kommentje:

és be is jönne ha nem lenne ekkora tuskó :) csak szerintem simán leállít vagy utánam jön, max majd szaladok :)

vagy megkérek valakit, hogy beszélgessen el vele :D mármint ne értsétek félre nem megveretni akarom.

köszi a segítséget :)

2010. máj. 9. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!