Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le őket? Szóljak a tanárnak?
Elnézést, nem tudtam hova írni.
Szóval van nyolcadik osztályban egy cigány banda. Én hetedikes vagyok.
Úgy volt, hogy álltam a büfében, és a cigány csaj ott állt mögöttem, és beszólt hogy miért ilyen kicsi a mellem, neki persze megvolt 75C, én meg egyből beszóltam hogy "Tudtad hogy a mell 90% zsír?"..2 hete volt, azóta...hát hú. Kb megkeseríti az életem a bandájával. 2x le is köptek, meg hozzám dobnak dolgokat, még az osztálytársaim nagymenői közt is mindenki fél tőlük. Szóljak a tanárnak? Vagy akkor spitzli leszek? Vagy várjam ki a júniust? Nem unják meg, áhh=/ Köszönöm a tanácsot
hát nehéz helyzetben vagy.. én fiú vagyok de nekem is volt dolgom egy hasonló bandával... nem tehetsz sok mindent...
a legjobb ha szólsz tanárnak.. (én ezt nem tehettem meg mert sulin kívűl történt)
a legrosszabb amit tehetsz hogy várod a júniust.. akk pokollá teszik az életed (tapasztalatból mondom)
Első: ez de nagy volt...:D
Am nem tudom,fogalmam sincs mit csinálj,mindenhol vannak rossz akarók...
Mikor velem történtek ilyen dolgok én csak tűrtem...szerencsére apukám hosszú türelmű embernek teremtett...de mikor el jön az a határ mikor elegem van,sztem az az ember nagyon ne örüljön :/
Ha te is ilyen vagy tűrj,hagyd h jól felidegesítsen,majd mikor el jön az a pont,h elég és magadon kívül leszel,te is leköpöd és megvered...
Köszönöm a választ
Első, igen sajnos ettől félek én is=/ az egyik már 17 éves..
Második, veled mi történt végül?
A tanár jobban fél tőlük, ilyeneket kéne helyben agyonlóni, de persze ilyenkor én vagyok a rasszista..:D
Ha magyar, ha roma, akkor sincs joga más embereket megalázni semmivel..
De édesek vagytok, írtok sokan...kedves:)
Igen, azt hiszem az lesz a legjobb ha szólok a tanárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!